Interlink.ro

Vrei sa alergi? Ce incaltaminte folosesti?

August 25, 2015 | Author: | Posted in Diverse
expertcompany.ro

Vrei sa alergi? Ce incaltaminte folosesti?Alergarea e un mijloc foarte bun de a face sport, de a te mentine in miscare, de a face sport si de a petrece timp in aer liber. Arzi o multime de calorii si poti si sa petreci timp in natura, lucru foarte relaxant si benefic pentru starea ta generala dupa o zi grea de munca.

Pentru un ciclist conteaza mult bicicleta, pentru un inotator casca sau ochelarii, pentru un boxer manusile, iar pentru un alergator incaltamintea pe care o foloseste. Exista diverse tipuri de incaltaminte de alergare, sunt magazine si online care iti ofera tot felul de incaltaminte creata special pentru aceasta activitate.

Daca ai fost vreodata la alergat cu vreo pereche de tenisi ce ai luat-o la repezeala din casa, cu siguranta ai simtit dupa dureri in talpi, o senzatie de caldura ciudata in timpul alergarii si multe bataturi dupa. Cand alergi picioarele tale trec printr-un proces de frecare acut, iti suporta la fiecare pas greutatea accentuata a corpului, chiar si intr-o tura scurta de 30 de minute pot sa se vada consecinte puternice.

Cand mergi sa cauti cea mai buna pereche de pantofi de alergat pentru tine, trebuie sa iei in considerare in primul rand tipul piciorul tau. Exista 3 tipuri de picioare, cu: pronatie exagerata, pronatie normala si pronatie insuficienta. Uite cum poti sa afli de care tip de picior ai.

arsis.ro

Ia o bucata de hartie alba, o foaie A4 este de ajuns. Umezeste piciorul, intreaga talpa si calca pe foaia de hartie. Daca lasi o urma lata si plina, fara arce, ai ai un picior cu pronatie exagerata. Daca lasi o urma cu o curba moderata, mica, atunci ai pronatie normala. Ultimul tip, pronatia insuficienta este cand lasi o urma subtire, unde se vede mai mult calcaiul si partea din fata a piciorului.

Incaltamintea de alergare se alege in functie de tipul piciorului tau si tipul de pronatie pe care il ai. La Hyperpsport.ro gasesti sute de modele de pantofi pentru alergare de la Asics, pentru barbati, femei si copii, diverse marimi si culori. Poti sa afli informatii detaliate despre fiecare model in descrierea sa.

"); $("#textVersion").text("Vrei sa alergi? Ce incaltaminte folosesti?" + "\r\n\r\n" + $("#artdirPost").text() + "\r\n" + "Source: https://www.cainerau.ro/vrei-sa-alergi-ce-incaltaminte-folosesti/"); $("#getArticleCode textarea, #getArticleCode input").click(function() { $(this).select() }); }) })(jQuery)

Article Source

Be Sociable, Share!

Author:

This author has published 301 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.