Interlink.ro

Trusa de lipit țevi PPR – un ajutor de nădejde

August 6, 2021 | Author: | Posted in Casa si gradina, Constructi

Trusa de lipit țevi PPR – un ajutor de nădejdeConductele din polipropilenă sunt conectate în sisteme de inginerie dintr-o singură piesă, utilizând metoda de sudare prin difuzie, precum și prin utilizarea diverselor fitinguri – unghiuri, tee, cuplaje și multe altele. Toate conexiunile din astfel de rețele sunt permanente și sunt create folosind trusa de lipit țevi PPR.

Astfel, sistemele de alimentare cu apă și încălzire din polipropilenă sunt transformate în structuri monolitice nedisociabile după finalizarea asamblării. În același timp, pot fi conectate destul de ușor la conductele metalice și la supapele de oțel, datorită utilizării adaptorilor speciali pentru conexiuni filetate sau cu flanșă. 

Prin urmare, comunicațiile polimerice pot deveni o continuare de înaltă calitate și fiabilă, a țevilor metalice tradiționale obișnuite din casele vechi.

Trusa de lipit țevi PPR Bautec Germany

Trusa de sudat țevi PPR Bautec are capacitatea de sudare pentru toate conexiunile de țevi din polipropilenă. Diametrul sudurii poate fi 20/25/32/40/50/63mm. Funcția principală a dispozitivului este de a efectua lipirea de înaltă calitate și fiabilă a produselor din polipropilenă.

arsis.ro

Kitul de lipit trebuie să includă duze, iar cel mai ieftin dispozitiv, care include numărul minim de elemente, este considerat cel chinezesc. Puterea sa nu depășește 800 de wați. La vânzare este prezentat împreună cu un suport și duze care permit lipirea țevilor PP cu o secțiune transversală de 20-32 mm.

Când sistemul de încălzire al unei case private este realizat din produse cilindrice cu acest diametru, acest set va fi suficient. Dar dacă este implicată o muncă mai profesională de lipire, ai nevoie de un dispozitiv mai bun.

Pentru țevile cu o secțiune transversală de 40-63 mm, este necesar kitul de lipit țevi PPR Bautec cu o putere de 2000W, care se caracterizează printr-o fiabilitate sporită. Setul include următoarele piese: ciocan de lipit, stand, duze de teflon de diferite diametre, foarfece, care permit tăierea țevilor la 90 de grade, hexagon, șurubelniță filipineză, ruletă, mănuși.

expertcompany.ro

Deoarece trebuie să lucrezi cu echipamente fierbinți pentru a lipi țevi din polipropilenă, este obligatoriu să efectuezi operația cu mănuși. Este destul de obișnuit ca începătorii să sufere arsuri atunci când ating elementul de încălzire fără mănuși.

Designul fiecărei mașini de lipit este conceput pentru a monta mai multe duze simultan, pentru a conecta țevi cu diametru mic, ceea ce economisește timp, mai ales atunci când lucrezi cu produse cu o secțiune transversală de 20-40 mm.

Puterea pistolului de lipit

Este necesară o putere mare a sistemului pentru încălzirea uniformă și rapidă a unei țevi cu diametrul de 63 mm. Pentru nevoile gospodăriei va fi suficient dispozitivul cu o valoare care să determine cantitatea de energie ce nu depășește 0,7-1 kW. Dacă puterea dispozitivului este mai mare de 1 kW, acest lucru înseamnă că dispozitivul este profesional.

Pentru sudarea permanentă a structurilor, temperatura de lipire a țevilor din polipropilenă nu trebuie să depășească 300 de grade C.

În caz contrar, acest lucru va duce la o pierdere a stabilității bazei din plastic, ca urmare a faptului că țeava pur și simplu nu se poate conecta la fiting. În plus, elementul de conectare încălzit va începe să adere la toate detaliile din jurul său.

Article Source

Be Sociable, Share!

Author:

This author has published 283 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.