Interlink.ro

Tot ce trebuie sa stii inainte de a cumpara ochelari de ski

December 21, 2018 | Author: | Posted in Diverse

Ramele OTG sunt concepute pentru a avea un cadru mai inalt, mai robust si mai larg pentru a se potrivi cu schiorii care aleg sa poarte ochelarii cu prescriptie sub ochelarii lor de ski. Unii ochelari de schi OTG pot avea dispozitive anti-ceata suplimentare, cum ar fi un ventilator electric.

Exista diferite optiuni pentru a se potrivi conditiilor de iluminare in care intentionati sa schiati, precum si lentile care se potrivesc cel mai bine modului in care doriti sa vedeti muntele.

Lentilele polarizate reduc cantitatea de stralucire de la soare si zapada. Cu cat mai putina stralucire ai, cu atat ochii tai vor fi mai obositi. Lentilele polarizate nu sacrifica vizibilitatea in conditii de lumina scazuta.

arsis.ro

Lentilele fotochromatice va ofera cea mai mare versatilitate dintr-o singura lentila. Ele se pot lumina automat sau se pot intuneca in functie de conditiile de iluminare.

Lentilele fotochromatice va ofera o vizibilitate excelenta in toate conditiile de lumina, deoarece acestea se adapteaza expunerii la radiatiile UV provenite de la soare. Cu cat este mai mare lumina soarelui, cu atat devine mai intunecata; cu cat este mai putin soare, cu atat devine mai usor obiectivul.

Lentilele oglindite pot fi numite uneori lentile de crom. Lentilele oglindite sunt usor sau complet reflectate in exterior, iar invelisul oglindit blocheaza lumina soarelui in conditii de lumina sau foarte luminoase.

Acesta poate, de asemenea, ajuta la reducerea stralucirii reflectand mai multa lumina, precum si pentru a permite o lumina mai mica prin obiectiv. Deoarece acestea permit o lumina mai mica, veti avea o vizibilitate mai redusa in zilele acoperite de zapada.

Lentilele fara oglinda nu au proprietati reflexive, astfel incat acestea sa permita filtrarea luminii prin lentila. Lentilele fara oglinda sunt recomandate pentru zilele acoperite de zapada sau pentru timpul noptii. In zilele insorite, ele vor permite lumina soarelui sa treaca. Va recomandam ochelari Uvex.

Exista un obiectiv oferit pentru aproape fiecare lumina. Producatorii VLT (Visual Light Transmission) se refera la cantitatea de lumina care intra in obiectiv.

Cu cat este mai mare procentajul, cu cat mai multa lumina trece prin lentila, cu atat este mai mic procentul si va trece mai putina lumina prin obiectiv.

Cu cat este mai mare procentajul, cu atat este mai bine in zilele in care cerul este acoprit de nori in zile ploaioase, si cu cat este mai scazut procentul, atat este mai bun obiectivul in zilele insorite.

Rating-ul VLT este afisat pe fiecare obiectiv individual pentru fiecare obiectiv alaturi de o pictograma usor de citit pentru a va ajuta sa faceti cumparaturi.

Forma lentilei pe care o selectati poate avea un impact asupra campului vizual si asupra claritatii viziunii periferice.

Ochelarii cu oglinda sferica au o forma de lentila care se potriveste cu curbura ochilor, pentru a va oferi un camp de vizibilitate mai putin distorsionat, o vizibilitate periferica mai clara si o vedere mai clara. Lentilele sferice sunt mai scumpe, dar va ofera cea mai buna optica.

expertcompany.ro

Article Source

Be Sociable, Share!

Author:

This author has published 29 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.