Interlink.ro

Tot ce trebuie sa stii despre presoterapie

September 19, 2018 | Author: | Posted in Diverse, Moda si Frumusete

Tot ce trebuie sa stii despre presoterapieDat fiind faptul ca nu toate femeile au timpul liber necesar pentru a face sport, cu siguranta trebuie ca fiecare femeie sa gaseasca solutia cea mai buna pentru a obtine corpul dorit.

Ei bine, in acest sens exista foarte multe modalitati de remodelare corporala, asa ca doamnele si domnisoarele pot cauta de exemplu un salon sau un centru de infrumusetare pentru un astfel de tratament.

De exemplu, exista centre de infrumusetare care vand presoterapie, asa ca doamnele si domnisoarele care viseaza la un corp perfect trebuie sa treaca pragul unui asemenea salon cat mai rapid.

Exista insa si multe doamne care nu stiu exact ce este presoterapia, chiar daca au auzit acest termen, asa ca in cele ce urmeaza in acest articol vom discuta pe scurt despre presoterapie.

arsis.ro

Asadar, presoterapia este o modalitate relativ noua prin care se realizeaza drenajul limfatic care ajuta foarte mult la eliminarea toxinelor. Tot prin presoterapie se oxigeneaza foarte bine si tesutul iar astfel corpul incepe sa devina din ce in ce mai tonifiat.

Referitor la masajul limfatic trebuie precizat faptul ca acesta activeaza circulatia limfei de-a lungul vaselor limfatice care au rolul de a colecta si de a elimina toxinele din tesuturi.

Presoterapia ajuta foarte mult si la arderea grasimilor dar si la eliminarea celulitei, asa ca este cat se poate de firesc ca majoritatea femeilor sa isi doreasca sa urmeze un astfel de tratament.

Tot referitor la presoterapie trebuie precizat faptul ca aceasta presupune efectuarea unui masaj cu presiuni de aer combinat. In urma acestui masaj se va obtine o activare a tuturor punctelor ganglionare.

Presoterapia ofera deasemenea o presiune ajustabila si poate sa fie un tratament personalizat pentru fiecare pacient in parte. Despre acest procedeu mai trebuie precizat faptul ca foloseste niste pantaloni dotati cu 5 camere care se umfla separat, pornind de la degetele picioarelor si pana in zona bustului.

De precizat este faptul ca presoterapia nu este un procedeu dureros, ba mai mult este un procedeu cat se poate de placut pentru ca senzatia simtita in timpul unei sedinte de tratament este identica cu senzatia unui masaj manual de relaxare.

In functie de nevoile fiecarei persoane, trebuie precizat ca tratamentul se poate desfasura pe durata unui numar mai mic sau mai mare de sedinte. De regula insa, pentru o transformare corporala de exceptie se recomanda doua – trei sedinte pe saptamana.

Pentru persoanele care au de gand sa scape cat mai rapid de cateva kilograme in plus, ideal ar fi sa opteze pentru presoterapie atunci cand simt nevoia. Exista astfel persoane care opteaza pentru presoterapie atunci cand se intorc din vacanta, sau dupa ce au parcurs un drum lung, ori dupa un antrenament fizic foarte solicitant.

De precizat este faptul ca pentru femeile insarcinate sau pentru femeile care alapteaza, presoterapia nu este sub nici o forma indicata.

Asadar, dupa cum se poate observa, femeile care isi doresc sa aiba un corp cat mai frumos modelat, daca nu au posibilitatea de a merge la sala, pot opta pentru presoterapie.

Article Source

Be Sociable, Share!

Author:

This author has published 231 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.