Interlink.ro

Tipuri de rujuri

August 23, 2018 | Author: | Posted in Cosmetice

O femeie care se respecta are acasa cel putin o trusa de make up pe care o foloseste atat in viata de zi cu zi pentru a-si crea un machiaj perfect, cat si atunci cand trebuie sa participe la un eveniment important, pentru a avea un machiaj impecabil.

Ei bine, printre produsele care fac parte dintr-o trusa make up profesionala, trebuie sa amintim de exemplu crema pentru fata, fondul de ten, rimelul, fardurile (farduri pentru obraz, farduri pentru pleoape), corectorul, creionul pentru sprancene.

Nu in ultimul rand, trebuie facuta precizarea ca o trusa profesionala make up contine si cel putin un ruj de buze, iar aici putem aminti de exemplu un Ruj sleek matte me.

arsis.ro

Acesta este un ruj mat, iar despre rujurile mate in general trebuie sa stii ca nu au particule stralucitoare si sunt lipsite in totalitate de aspectul de gloss. Un astfel de ruj, in conditiile in care nu este aplicat cum trebuie poate sa fie destul de dificil de purtat, pentru ca acesta poate sa incarce buzele si sa scoata ridurile in evidenta.

Un ruj de buze mat insa, poate si sa creeze impresia unor buze mai subtiri, daca sunt folosite nuante prea deschise sau nuante prea inchise.

Doamnele si domnisoarele pot avea in trusa lor de produse cosmetice si un ruj sidefat, care contine mici particule ce reflecta lumina, si care ofera stralucire buzelor. Acesta este si motivul pentru care femeile care isi doresc sa creeze impresia ca au buze carnoase, folosesc un ruj sidefat.

expertcompany.ro

Important de precizat ese faptul ca trebuie evitata aplicarea unui astfel de ruj in conditiile unor buze crapate, pentru ca un astfel de ruj nu face altceva decat sa scoata in evidenta acest lucru, iar rezultatul cu siguranta nu va fi unul estetic. Tocmai acesta este si motivul pentru care inainte de aplicarea rujului trebuiesc exfoliate buzele.

Exista deasemenea si rujuri pentru buze tip crema, care vor oferi o acoperire mai mare si care vor crea un look fresh si glamour. Un asemenea ruj poate sa fie purtat alaturi de un creion de buze, intr-o nuanta foarte apropiata de rujul folosit, pentru ca astfel creionul nu va permite ca rujul sa se intinda, si ii va oferi acestuia rezistenta.

Un astfel de ruj se aplica simplu, cu ajutorul unei pensule, iar astfel se poate controla atat nivelul de acoperire cat si intensitatea culorii.

Exista deasemenea rujuri de buze hidratante, astfel ca femeile isi pot indrepta atentia si spre un astfel de ruj. Aceste rujuri se aseamana foarte mult cu cele naturale, insa ele au si proprietati de hidratare a buzelor. Rujurile hidratante nu au un pigment puternic si adauga doar putina culoare buzelor.

Cea mai simpla solutie insa, este reprezentata de un ruj natural, care are un pigment redus, asa ca acesta doar ca ofera stralucire nuantei naturale de buze. Un asemenea ruj se poate folosi drept inlocuitor pentru balsamul de buze.

Asadar, acestea sunt cele mai importante produse cosmetice pe care trebuie sa le foloseasca femeile pentru a avea un machiaj perfect.

Article Source

Be Sociable, Share!

Author:

This author has published 32 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.