Interlink.ro

Tipuri de brazi de Craciun artificiali

March 24, 2021 | Author: | Posted in Diverse
expertcompany.ro

Cate tipuri de brazi de Craciun artificiali cunosti? Brazii de Craciun din pene, originari din Germania  au devenit populari si in Statele Unite.

Brazii au fost initial facuti din pene de gasca vopsite in verde, care erau atasate la ramurile de sarma. Aceste ramuri de sarma au fost apoi infasurate in jurul unei dibluri centrale care actiona ca trunchi.

Pomul de Craciun cu pene a variat pe scara larga, de la un mic copac de 2 inch la un copac mare de 98 inch vandut in magazinele universale in anii 1920. Adesea, ramurile de copac au fost decorate cu fructe rosii artificiale care actionau ca suporturi de lumanari.

arsis.ro

Ramurile erau distantate foarte mult pentru a proteja lumanarile de pornirea unui incendiu, ceea ce a permis un spatiu suficient pentru ornamentare. Alte avantaje pe care le-au prezentat  copacii de pene au fost eliminarea unei calatorii in lotul de copaci si lipsa acelor de pe jos. Daca vreti un brad artificial pret avantajos va invitam pe site.

Tipuri de brazi de Craciun artificiali: brazi facuti din perii

In 1930, compania Addis Housewares din Marea Britanie a creat primul copac artificial de Craciun realizat din peri de perie.  Compania a folosit aceleasi masini pe care le folosea pentru a produce perii de toaleta. Arborii au fost facuti din aceleasi fire de par de animale folosite in perii, cu exceptia faptului ca erau vopsite verde.

De-a lungul timpului, brazii acestia au fost foarte populari, cu un numar mare exportat din Marea Britanie, unde copacii au devenit, de asemenea, populari. Acesti arbori au oferit avantaje fata de copacii de pene de mai devreme. Ei puteau accepta o ornamentatie mai grea  si nu erau la fel de inflamabili.

Brazii de Craciun din aluminiu

Brazii din aluminiu sunt un tip de arbore artificial, care sunt realizati in mare parte din aluminiu.  Copacii au fost fabricati in Statele Unite, mai intai in Chicago in 1958,  si mai tarziu in Manitowoc, Wisconsin, unde au fost produsi majoritatea copacilor.

Copacii de aluminiu au fost fabricati in anii 1970  si au avut o perioada de popularitate de la inceput si pana in jurul anului 1965. In acest an filmul un Craciun  cu Charlie Brown a fost difuzat pentru prima data, iar reprezentarea negativa a copacilor de Craciun din aluminiu este creditata pentru o scadere ulterioara a vanzarilor.

tipuri de brazi de Craciun artificiali

Tipuri de brazi de Craciun artificiali: brazii din plastic

Majoritatea brazilor artificiali de Craciun sunt fabricati din plastic si din PVC. Pomii din PVC sunt ignifugi dar nu rezistenti la foc. Multi dintre acesti copaci sunt fabricati in China; din ianuarie pana in august, arborii artificiali din China intra in Statele Unite.

Bradul cu instalatie a devenit din ce in ce mai popular in Statele Unite si in Germania, datorita faptului ca nu are nevoie de o instalatie proprie. Tipurile de lumini populare astazi includ luminile cu incandescenta (numite si “mini-lumini”) si lampile cu LED-uri (unde fiecare bec are propriul soclu, impiedicand intregul sir sa se stinga daca un bec arde).

Companiile precum Mountain King, Barcana si Compania Nationala a Copacilor au comercializat copaci PVC din ce in ce mai realisti, care seamana foarte mult cu bradul Douglas, pinul Ponderosa sau alte tipuri comune de pom de Craciun. In timpul anilor 1990, nu numai ca arborii au inceput sa para mai realisti, dar  unii chiar miroseau mai realist.

Multe dintre aceste tipuri de brazi de Craciun artificiali sunt dotate cu lampi predefinite si ramuri articulate, care pur si simplu trebuie sa fie introduse in pozitie.

Article Source

Be Sociable, Share!

Author:

This author has published 32 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.