Interlink.ro

Suferi de astm ? Iata cum poti tine aceasta afectiune sub control !

May 6, 2014 | Author: | Posted in Diverse

Suferi de astm ? Iata cum poti tine aceasta afectiune sub control !Prezenta sporilor de mucegai in casa ta este, de cele mai multe ori, direct raspunzatoare de aparitia reactiilor alergice , a iritatiilor sau a astmului .

Mucegaiul apare in locurile intunecoase , calduroase , prost aerisite si in care exista un grad mare de umiditate. O astfel de incapere este baia.

Daca locuiesti intr-un apartament de bloc iar la baie nu ai geam ci doar o gura de aerisire comuna ai nevoie de ventilatoare baie .

Te-Ma Romania iti pune la dispozitie o gama de ventilatoare baie la un raport calitate/pret imbatabil . Aceasta companie, cu  peste 10 ani de experienta pe piata din tara noastra,  s-a facut remarcata atat ca producator cat si ca importator si distribuitor de echipamente sanitare si electrice dar si decoratiuni interioare.

arsis.ro

Pentru mai multe informatii te invit sa accesezi www.te-ma.ro .

Ventilatoarele cu grille Green Fan propuse de Te-Ma Romania sunt perfecte pentru evacuarea mirosurilor neplacute, putand fi montate atat pe perete cat si pe tavan. Pot fi urtilizate la temperaturi cuprinse intre 0 si 45°C si pot fi montate la o sursa de curent alternativ AC la un voltaj cuprins intre 220 si 240 V la o frecventa de 50 Hz.

Potrivit statisticilor realizate de Organizatia Mondiala a Sanatatii in prezent, la nivel mondial , peste 300 de milioane de oameni sufera de astm . Iar viitorul nu suna bine deloc. Aceeasi organizatie preconizeaza ca pana in anul 2015 numarul acestora va creste cu inca 100 de milioane. In tara noastra, peste 1 milion de persoane sufera de astm iar numarul acestora este intr-o crestere alarmanta .

Din fericire exista tratamente pentru aceasta afectiune insa tratamentele prescrise de catre medic nu pot avea succes decat daca si persoana diagnosticata are grija sa tina in frau astmul. Esti disgnosticat cu astm ? Iata ce trebuie sa faci pentru a te simti mai bine :

–    In primul rand stai la distanta de fum , tigari , praf , mirosuri puternice ( deodorante , parfumuri sau orice alti factori care iti pot irita cu usurinta caile respiratorii ) sau alti factori care iti pot provoca alergii .
–    In al doilea rand trebuie sa ai o casa foarte bine aerisita . Daca locuiesti la bloc si nu ai un geam de aerisire la baie , ci doar o gura de aerisire comuna, monteaza urgent un ventilator cu grile Green Fan de la Te-Ma Romania. Deasemenea, evita obiectele din materiale textile care atrag foarte mult praf .
–    Tine la distanta animalele de companie sau pasarile. Nu este indicat ca acestea sa locuiasca cu tine in casa pentru ca iti pot inrautati foarte mult starea .
–    Pe termen scurt, sedintele de acupunctura pot imbunatati starea pacientului. In urma unor studii de specialitate s-a demonstrat ca acupunctura are un rol semnificativ in eliberarea cortizonului din corp .
–    Fa cat mai des exercitii de relaxare si controlare a respiratiei . Se pare ca relaxarea este mult mai importanta pentru persoanele care sufera de astm decat pentru cele care nu sufera de aceasta afectiune .
–    Administrarea de vitamine si suplimente alimentare care ajuta in cazul astmului pot minimiza efectul sau chiar elimina anumite simptome .
–    In cazul in care doresti sa practici anumite activitati sportive, precum dansul sau fitness-ul, este important sa ai acceptul medicului inainte de a incepe .

Faptul ca suferi de astm nu este un capat de lume. Cu un tratament corespunzator si sub atenta supraveghere a unui medic specialist poti sa ai o viata normala .

Alte stiri actuale :

1. Topul alimentelor de primăvară şi beneficiile lor asupra organismului
2. Moştenirea trecutului: cum îţi influenţează bunicii tăi destinul?
3. Cei mai cunoscuti paraziti cu care posibil sa locuiesti in casa
4. Cum te fereşti de chimicalele toxice din mâncare
5. Dieta bogată în fibre, aliatul astmaticilor
6. Clorul si pericolele majore pentru sananate

expertcompany.ro

Article Source

Be Sociable, Share!

Author:

This author has published 301 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.