Interlink.ro

Strategia sub/peste 2.5 goluri

March 15, 2014 | Author: | Posted in Pariuri

Strategia sub/peste 2.5 goluriCei mai multi dintre pariori, in special cei tineri, folosesc siteurile de pariuri sportive pentru a afla diferite ponturi sau pentru a-si face o idee despre meciurile care pot constitui biletul zilei.

Unii iau de-a gata biletul zilei prezentat de catre siteurile mentionate, insa si acesta ar trebui studiat cu atentie intrucat de foarte putine ori sa intampla ca toate meciurile selectate sa fie si castigatoare. Va vom prezenta in cele ce urmeaza una dintre cele mai folosite strategii pentru pariurile pe meciurile de fotbal.
Indicatorul “peste 2.5”

Exista o informatie interesanta legata de strategia peste 2.5 goluri. Unii spun ca aceasta metoda de calcul este folosita de catre casele de pariuri insesi pentru a crea cotele. Trebuie mentionat ca aceasta posibilitate nu este deloc de exclus. Desigur, strategia nu este nicidecum noua, ba chiar foarte cunoscuta de catre cei care sunt pasionati de pariurile sportive, insa merita discutata mai pe indelete.

Este binecunoscut faptul ca cei mai multi pariori iubesc sa joace pe numarul total de goluri si sa-si creasca profiturile de pe urma acestui tip de pariuri. Prin urmare, vom folosi in analiza ce urmeaza indicatorul “peste 2.5”. Sa luam urmatorul exemplu:

arsis.ro

1. Sa luam, spre exemplu, meciul din campiontaul german de fotbal, Bundesliga, Freiburg – Borussia Dortmund pentru acest test;

2. Vizitam oricare site unde putem vedea statisticile asupra performantelor celor doua echipe pentru ultimele 5 meciuri;

3. Apoi, vom vedea cate goluri a inscris Freiburg in ultimele 5 meciuri. Golurile inscrise acasa sunt cuantificate cu 1.5 puncte, iar golurile inscrise in deplasare, cu 2 puncte.Sa zicem ca Freiburg a inscris acasa 4 goluri, asta inseamna 1.5 x 4 = 6 puncte. Freiburg a inscris in deplasarea 3 gouri ceea ce inseamna 2 x 3 = 6 puncte. Asadar, Freiburg a obtinut in ultimele 5 meciuri un total de 12 puncte.

4. Trebuie sa luam in considerare si golurile pe care le-a primit Freiburg in ultimele 5 jocuri. Golurile primite acasa sunt cunatificate cu 1.5 puncte, in timp ce cele din deplasare primesc doar cate 1 punct.

Sa zicem ca Freiburg a primit 2 goluri acasa, asta inseamna 1.5 x 2 = 3 puncte, in timp ce in deplasare a primit nu mai putin de 7 goluri, ceea ce inseamna 1 x 7 = 7 puncte. Totalul punctelor pierdute de Freiburg in ultimele 5 meciuri este de 10.

5. Calculam apoi valoarea medie a punctelor marcate si pierdute de catre Freiburg in ultimele 5 jocuri. Suma fiecarui indicator este impartita la numarul de meciuri, in cazul nostru 5.

Marcate: 12 / 5 = 2.4 puncte pe meci
Pierdute: 10 / 5 = 2 puncte pe meci
Facem acelasi lucru si pentru echipa adversa, in cazul nostru, Borussia Dortmund:
Marcate: 12.5 / 5 = 2.5 puncte pe meci
Pierdute: 16 / 5 = 3.2 puncte pe meci

6. Dupa ce am obtinut valorile medii ale punctelor obtinute si pierdute de cele doua echipe nu ne ramane decat sa calculam valorile medii in general.

Punctele obtinute de Freiburg + punctele pierdute de Borussia / 2, adica (2.4 + 3.2) / 2 = 2.8
Punctele pierdute de Freiburg + punctele obtinute de Borussia / 2, adica (2 + 2.5) / 2 = 2.25

7. Acum, adunam cele doua valori si le impartim la 2. Valoarea obtinuta reprezinta indicatorul “peste 2.5”: (2.8 + 2.25) / 2 = 2.525

Verdictul – daca valoarea indicatorului este mai mare de 2.5, atunci, in proportie de 90 % vor fi marcate peste 2.5 goluri.

Pentru mai multe ponturi de pariuri sportive accesati http://www.e-pariuri.ro/biletul-zilei/ .

Alte stiri actuale :

1. Cel mai MARE câştig la PARIURI în România. BILET INCREDIBIL
2. A câştigat la pariuri sportive leafa pe un an, cu un bilet de 1 leu
3. Ronaldo revine după suspendare cu Atletico! Profită la pariuri
4. Peste 15 ani de pariuri sportive, 25.000 de bilete, 100.000 de euro! Invataturile unui MANIAC!
5. Steaua – Dinamo 1-1. Fundaşul Grigore a înscris cu o “scăriţă” din penalty. Keşeru a egalat. Atmosfera a fost incendiară

expertcompany.ro

Article Source

Be Sociable, Share!

Author:

This author has published 301 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments (1)

  1. balasoiu cristian

    incerc sa folosesc formula asta chiar de azi,dar vroiam sa te consult in privinta alegerii meciurilor,si anume.> 1nu e bine ca la alegerea unor meciuri de analizat sa ne ghidam intii dupa faptul ca ambele echipe au un istoric de 10 meciuri(5 acasa ,5 deplasare)in care procentajul de 2+ si3+ sa fie foarte ridicat? 2.sa aplic formula ta la 10 meciuri nu la 5 ,fiind si mai usor de calculat ,si dindu_-ti si mai multa acuratete in ce priveste probabilitatea de a se marca 3+ ? 3.la sfirsitul formulei,echipele care se incadreaza ,sa fie jucate pentru simai mare siguranta,chiar daca cota scade foarte mult in varianta 2+ ?

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.