Interlink.ro

Stiluri de împodobire a bradului de Crăciun

July 21, 2021 | Author: | Posted in Casa si gradina

Stiluri de împodobire a bradului de Crăciun

Vrei ca acest Crăciun să fie memorabil? Începe să faci lucrurile diferit de anii trecuți. Cu puțină creativitate, poți începe să adopți un model nou de decorare a bradului. Știm că preferi un brăduț natural cu miros proaspăt care îți învăluie casa și simțurile. Iată câteva tendințe speciale de ornare a bradului de Crăciun:

Brad minimalist

Primul pas este alegerea unui brad bogat, cu aspect de zăpadă. Aici pe BraziCraciun.net găsești bradul perfect cu dimensiunea adecvată locuinței tale. Aranjează-l cu o instalație simplă, într-o singură culoare alături un unic tip de globuri pentru un brad chic cu bani puțini.

arsis.ro

Bradul vintage

Scoate din cutia cu amintiri, la lumina instalației, figurinele romantice din sticla, beculețele albe sau galbene, globurile și ghirlandele făcute manual și petrece Crăciunul anul acesta în atmosfera magica de altădată.

Brad monocrom

expertcompany.ro

Aici te poți orienta către un brad alb căruia să-i dăruiești ghirlande fine și luminoase, ornamente și globuri într-o singură culoare. Pentru accente glamy, adaugă câteva figurine sau fundițe aurii și bradul de poveste e chiar la tine în casă!

Brad în stil nordic

Pentru a crea o atmosferă inedită de sărbătoare, orientează-te către un brad artificial de lux cu dimensiuni de 180 cm, 210 cm sau 240 cm, cu statură impunătoare asemenea molidului gigantic norvegian. Ramurile dese, silueta falnică, acele lungi și verzi permit spațiu suficient pentru numeroase ornamente dedicate bradului de vis. Aranjează-l cu ornamente de sticlă, instalații cu forma de lumânare, decorațiuni argintii, iar la poale poți așeza baloane albe sau jucării din pluș.

Brazi de Crăciun în stil Art Nouveau

Ideal pentru acest stil ar fi un brad artificial cu vârfuri ninse, pe care să agați ornamente strălucitoare, pene de păun sau aranjamente din blană artificială.

Brad împodobit cu flori

Fii diferit Crăciunul acesta și uită măcar acum de obișnuitele globuri. Îmbracă ramurile pomului cu flori mari de pânză monocrome sau poți încerca diverse variante: alb cu mov închis, auriu și roșu, albastru cu argintiu. Nu uita de beculețele care să le sublinieze strălucirea pentru un efect magic garantat.

Brad împodobit în stil victorian

Pentru redarea fidelă a stilului victorian este deosebit de importantă alegerea bradului. Acesta trebuie să fie înalt, zvelt și cu ramuri răsfirate. Culorile indicate sunt: roz de Burgundia, crem și fildeș, cu auriu și argintiu. Folosește instalații cu luminițe albe, în nici un caz multicolore, ideal sub formă de lumânări. Ornamentele și ghirlandele specifice acestui stil sunt confecționate hand-made din materiale ca: pânză, dantelă sau panglică. La final, poți pune în vârful bradului o păpușă cu rochie lungă sau un îngeraș lucrat manual sau achiziționat din magazinele de antichități.

Brad de Crăciun cu decorațiuni roz

Culoarea roz spre roșu este una dintre culorile populare când vine vorba despre decorațiuni pentru bradul artificial alb sau argintiu. Nu uita de ghirlande sub formă de mărgele mici, aurii sau albe, îngerași sau fulgi de nea albi, ori figurine delicate de sticlă. Poți adăuga figurine sau fundițe aurii, fuchsia și albastre, precum și decorațiuni florale colorate sau albe, în funcție de tematica aleasă.

Article Source

Be Sociable, Share!

Author:

This author has published 298 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.