Interlink.ro

Sistemul de pariere 4 Frank Belanger

December 8, 2014 | Author: | Posted in Pariuri, Sfaturi
expertcompany.ro

Sistemul de pariere 4 Frank Belanger

Specialistii din domeniul pariurilor sustin ca biletul zilei reprezinta o modalitate reala de castig . E-pariuri.ro , un site specializat in pariuri sportive , ne pune zilnic la dispozitie un astfel de bilet . Biletul zilei Bwin reprezinta o selectie a celor mai bine cotate evenimente sportive din ziua respectiva .

Frank Belanger , o somitate in domeniu , face parte dintr-un grup de 5 pariori profesionisti care au revolutionat lumea pariurilor in ultimii 10-15 ani . Acest grup a gandit si promovat celebrul concept investitor – investitie in domeniul pariurilor sportive .

Belanger a concretizat toate aceste noi concepte intr-o serie de carti , Bookie Buster , de-a dreptul senzationale . Aceste carti s-au dovedit foarte eficiente , asta in situatile in care erau urmate cu sfintenie toate indicatile autorului . De-a lungul timpului , Belanger a gandit si promovat nici mai mult nici mai putin de 22 de strategii .

arsis.ro

Potrivit acestor strategii , in cazul in care pariorul are capacitatea si calitatile necesare de a utiliza un management de buget riguros si foarte eficient , poate sa ajunga la o rata de castig de cel putin 30-40% . Aplicate pe termen lung , pe parcursul unui intreg sezon sportiv , aceste sisteme pot aduce un profit constant .

Una dintre cele mai apreciate teorii promovate de Frank Belanger a fost denumita simplu ‘’ strategia 4’’ , o strategie relativ simpla ce poate fi pusa in practica de orice parior la o cota de 1,93 .

Pentru a putea pune in aplicare acest sistem , pariorul trebuie sa dispuna de un beget de cel putin 1.500 Ron .

Mizele folosite in cadrul acestui sistem sunt : X ; 2X ; 3X ; 5X ; 8.5X ; 14X ; 23X si 39X . Toate aceste valori trebuie astfel calculate pentru a se putea obtine profit cu o cota minima de 1.93 . Este foarte important sa fie respectate atat mizele cat si cota finala , pentru ca in caz contrar sistemul nu va functiona asa cum ar trebui .

Un alt factor care influenteaza decisiv este factorul psihologic , pariorul trebuie sa aiba foarte multa rabdare si sa se multumeasca , pentru inceput , cu castiguri mici dar constante .

In fiecare zi se efectueaza numai un singur pariu . Se poate intampla ca primul pariu sa nu fie castigator , insa important este faptul ca din momentul in care pariorul incepe sa aiba profit acesta trebuie sa inceapa o noua serie , de aceasta data cu miza X .

In momentul in care pariorul realizeaza ca a castigat dar este in pierdere , si asta pentru ca a pierdut banii mizati anterior , acesta trebuie ca la urmatorul pariu sa utilizeze miza anterioara pariului castigator .

Ca sa se inteleaga exact ce inseamna acest sistem o sa facem un mic exercitiu . O sa utilizam mizele : 1Ron ; 2Ron ; 3Ron ; 5Ron ; 8.5Ron ; 14Ron ; 23Ron si 39Ron , la o cota de 1.93 .

Ziua 1 : mizam 1Ron si pierdem biletul , astfel inregistram un profit pe zi de -1Ron si un prifit total de -1Ron .

Ziua 2 : de aceasta data mizam 2Ron si pierdem . In aceasta situatie inregistram un profit pe zi de -2Ron si un profit total de -3Ron .

Ziua 3: utilizam o miza de 3Ron si castigam . Inregistram un profit de 2,79Ron insa profitul total este tot pe minus , si anume -0,21Ron . Acesta este momentul in care pariorul trebuie sa dea dovada de intelepciune si sa respecte cu strictete urmatorii pasi , deoarece este foarte usor ca dupa acest castig sa inregistreze un nou esec .

Incepand cu ziua cu numarul 4 aplicam ceea ce v-am explicat mai sus . Adica , utilizam miza anterioara pariului castigat , si anume 2Ron . Pierdem si de aceasta data si inregistram un profit total de -2,21Ron .

In ziua cu numarul 5 mizam 3Ron si castigam . Profitul inregistrat , 2,79Ron , ne asigura un profit total de +5,8Ron .

Desi este un sistem care functioneaza oarecum greu , fiindca necesita mult timp , rabdare si optimism , asigura o rata de succes de aproape 40% , astfel intr-un final pariorul tot are de castigat .

Acest sistem propus de Frank Belanger chiar merita incercat , si asta deoarece ofera o multime de avantaje .

Article Source

Be Sociable, Share!

Author:

This author has published 301 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.