Interlink.ro

Sfaturi utile pentru a purta hainele corect

January 3, 2019 | Author: | Posted in Clothing & Fashion, Moda
expertcompany.ro

Sfaturi utile pentru a purta hainele corectDaca ai o forma de corp clepsidra tine cont de urmatoarele sfaturi. Acest tip de corp este cel mai echilibrat dintre toate, cu zona proportionala a partii superioare si inferioare a corpului, cu o linie a taliei bine definita. Atunci cand cautati rochiile, alegeti cele care genereaza echilibru. Ai un corp care va atrage atentia daca ai hainele alese corect.

Deoarece aveti o figura bine echilibrata, rochia dvs. ar trebui sa faca acelasi lucru. Rochia trebuie sa stea bine la curbele drepte si sa urmeze conturul acestor curbe. Profitati la maximum, pentru ca nu toata lumea are acest lucru!

Rochiile care se clatina la talie vor fi cele mai potrivite. Decolteul in V va ajuta sa va laudati partea superioara a corpului. Pentru a-ti arata talia, alege  o centura la talie naturala sau sub buzunar – oricum arata foarte bine. Rochiile A-line sau piesele similare au grija de lucrul la partea inferioara a corpului si nu mai este nevoie sa spunem ca veti atrage atentia.

Aproape orice arata grozav pe acest tip de corp.

arsis.ro

Corpul in forma de para este lat partea inferioara a corpului. Soldul si coapsele sunt vizual mai mari decat partea superioara a corpului. Deci, alege hainele in consecinta. Multumita lui Kim Kardashian si altora, acest tip de silueta este foarte dorit ch acum. Esti norocoasa daca ai in mod natural o silueta ca asta sau ai obtinut asta cu antrenamente.

Avantajul cu acest tip de corp este acela ca puteti crea o iluzie a unei figuri de clepsidra, daca este decorat corect. Umerii sunt ingusti si soldurile sunt largi. Tot ce trebuie sa faceti este sa obtineti un echilibru. Sau purtati costumele care va micsoreaza corpul inferior. Va recomandam si dresuri de aici https://www.meia.ro/ciorapi-fashion-cu-model.

Pantaloni cu craci largi, fuste A-line sau rochii cu tocuri in relief sau indoite, care adauga o definitie in partea superioara a corpului, arata foarte bine. Draguti sunt si blugii cu tivuri libere care contribuie la crearea unei iluzii pentru clepsidra. Decolteurile largi echilibreaza zona coapselor.

Corpul in forma de dreptunghi este de obicei bine echilibrat de la umeri pana la solduri. Deci, nu exista prea multa definitie pentru silueta dvs. si este destul de simpla.

Bratele si picioarele sunt atuurile. Asadar, concentrati-va pe imbunatatirea acestui aspect.

Alegeti fuste A-line, topuri indoite si stratificate. Rochiile care adauga o definitie la solduri si la gat, care adauga carne in partea superioara a corpului. Topuri  fara maneci, fara bretele si corsete sunt alegeri bune. Blazere, jachete lungi si capse pot fi alese pentru ca adauga drama mult mai necesara aici.

Triunghiul inversat este cel mai atletic tip de corp. Umerii sunt mult mai largi decat soldurile. Deci, bratele si umerii trebuie sa fie intariti cat se poate, sa lucram la ele.

Cum sa te imbraci pentru o forma de corp triunghi inversat?

Trebuie sa va amintiti sa adaugati o definitie la solduri si, astfel, sa va concentrati asupra crearii unui echilibru. Tricourile si rochiile drepte, care au in mod natural o inversare a aspectului V, sunt toate hainele care se potrivesc corpului tau.

 

Article Source

Be Sociable, Share!

Author:

This author has published 301 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.