Interlink.ro

Sfaturi utile pentru a alege o rochie eleganta pe care sa o porti la evenimente speciale

February 26, 2020 | Author: | Posted in Clothing & Fashion, Moda si Frumusete

Sfaturi utile pentru a alege o rochie eleganta pe care sa o porti la evenimente speciale
Evenimentele speciale sunt cele care consuma cel mai mult timp in momentul in care trebuie aleasa o rochie perfecta, care sa se integreze in tematica evenimentului. Sunt mai multe moduri prin care poti cumpara o rochie eleganta superba iar noi iti explicam care sunt detaliile la care sa te uiti in functie de stilul adoptat.

O tinuta glam

Atunci cand vrei sa ai o tinuta glam, recomandarea merge spre o rochie de genul Most Seductive Girl din colectia Foggi Miracle. O astfel de rochie cu sclipici aurie, cu partea de jos violet se va integra interesant in tematica oricarui eveniment si este o rochie perfecta atat in tinutele de zi cat si in cele de seara. Este rochia ideala pentru persoanele inalte sau de statura medie, suple, si daca este accesorizata cu un par voluminos, lasat sa cada lejer pe un umar, aceasta rochie nu mai are nevoie de alte accesorii. Poate fi combinata cu o pereche de sandale negre cu toc inalt.

O tinuta clasica

arsis.ro

In tinutele clasice, una dintre variantele optime este reprezentata de rochia neagra clasica sau little black dress asa cum o numes specialistii in moda. Fiecare femeie ar trebui sa aiba o astfel de rochie pe care sa o utilizeze ori de cate ori nu are nicio idee buna in ceea ce priveste o tinuta pe care trebuie sa si-o construiasca rapid in scopul de a participa la un eveniment. Rochiile negre nu ies in evidenta insa te ajuta sa ai o tinuta potrivita oricand.

O tinuta eleganta pentru persoane minione

Si persoanele mici de statura pot purta rochii insa cele foarte lungi nu sunt potrivite din cauza ca te vor face sa pari si mai scunda. In acest sens rochiile scurte sau pana deasupra genunchilor sunt varianta ideala. Ulterior, in functie de trasaturile fizice specifice pot fi alese rochii cu volane, rochii complet mulate pe corp, sau rochii mai voluminoase in partea de sus si mulate in partea de jos. Fiecare decizie tine in fond de constructia fizica a purtatoarei.

expertcompany.ro

Rochiile universale

Rochiile universale pot fi o solutie de ultim moment insa nu se vor compara niciodata cu primul model oferit ca exemplu. Aceste rochii au croiuri identice, nu se diferentiaza cu nimic unele de celelalte si unicul avantaj oferit este pretul. Un alt potential avantaj este faptul ca bretelele si partea de sus pot fi configurate cu creativitate in functie de dorinta fiecare persoane. cu toate acesta prezenta nodurilor mai mult sau mai putin vizibile nu este cea mai eleganta varianta. Un alt dezavantaj este spatele complet gol, care poate sa nu avantajeze toate persoanele.

Este foarte important ca in final rochia aleasa sa fie exact cea care flateaza cel mai bine corpul si care scoate in evidenta toate trasaturile frumoase si toate atuurile si nu o rochie care sa evidentieze cele mai mici imperfectiuni. Alegerea hainelor nu tine doar de trenduri ci si de ceea ce ne vine bine cu adevarat.

Article Source

Be Sociable, Share!

Author:

This author has published 301 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.