Interlink.ro

Sfaturi si Consiliere WordPress pentru orice nivel de utilizator

February 23, 2018 | Author: | Posted in Seo

 Sfaturi si Consiliere WordPress pentru orice nivel de utilizator
Daca nu stii prea multe despre WordPress, ai ajuns la locul potrivit. Exista tot felul de informatii disponibile aici. De la cum sa-l infiintezi pana la a face oamenii sa revina, aceste sfaturi sunt pentru tine. Continua sa citesti pentru a dobandi cunostintele de care ai nevoie. Nu vei regreta timpul petrecut pentru a citi.

Asigura-te ca bara laterala nu este prea aglomerata. Barele laterale pe cele mai multe blog-uri WordPress sunt o dezordine haotica, plina de iconite cu site-uri sociale, anunturi si link-uri. Prioriteaza ce trebuie sa fie pe bara laterala. Asigura-te ca vizitatorii blog-ului tau nu trebuie sa caute ceea ce au nevoie.

Daca vrei sa incepi un blog WordPress, asigura-te ca oferi cititorilor mai mult decat continut. Chiar daca spui multe lucruri utile, poate fi destul de dificil sa atragicititorii cu text. Ar fi o idee foarte buna de a pune in aplicare clipuri video si imagini, deoarece acest lucru capteaza atentia.

Imbunatateste aspectul si stilul subsolului de pe site-ul tau WordPress. Acest lucru este foarte important, deoarece este primul lucru pe care il vor vedea vizitatorii. Include o scurta biografie, care include toate datele tale sau link-uri importante care se refera la ceea ce doresti sa obtii.

arsis.ro

Tine Permalink-urile curate si usor de inteles. Asta inseamna ca ar trebui sa te uiti la centrul Permalink de fiecare data cand postezi ceva nou. URL-ul din titlu are vreun sens? Ajuta din punct de vedere SEO? Daca nu, fa clic pe el și modifica-l pana cand este perfect.

Fi atent la subsol. Partea de jos a paginii nu trebuie sa fie doar spatiu irosit. In schimb, pune un link important sau spune in cateva cuvinte cine esti si ceea ce faci. Ai putea folosi subsolul pentru a le spune vizitatorilor un pic mai mult despre site-ul in sine.

Activeaza diferite tipuri de avatare pe site-ul tau. Acest lucru va face site-ul  foarte distractiv si prietenos pentru utilizatorii care il viziteaza. De asemenea, iti va arata personalitatea intr-un mod mai bun. Pentru a gasi aceasta componenta, viziteaza zona discutie pe tabloul de bord sub setari.

Imaginile fac blog-ul sa arate frumos; cu toate acestea, imaginile pot ajuta si ca site-ul tau sa aiba un rang mai mare in randul motoarele de cautare. Una dintre cele mai simple moduri de a face acest lucru este de a adauga cuvinte cheie la tag-ul de titlu si tag-uri alternative. Ambele aceste tag-uri ar trebui sa contina cuvinte cheie precise, in scopul ca site-ul tau sa aibe un rang corespunzator

WordPress are multe comenzi rapide de la tastatura, ceea ce face ca lucrul cu postarile sa dureze o clipa. De exemplu, ctrl-c iti permite sa copiezi textul, in timp ce Ctrl-X iti permite sa-l tai. Ctrl-V il va lipi in alta parte. Ctrl-b este bold, ctrl-i este italic si ctrl-u este underline. Aceste comenzi de baza rapide de la tastatura  va salva mult  timp, daca le memorezi.

Daca nu-ti place tema, schimb-o! Exista mii de teme gratuite disponibile online, care iti permit sa schimbi rapid si usor aspectul site-ului tau, fara a fi nevoie sa stii prea multe despre codificarea HTML. Asigura-te ca ca alegi temele de la site-uri de renume pentru a te asigura ca acestea nu afecteaza securitatea software-ului.

Organizeaza biblioteca media des. Incarcarea imaginilor fara sa te gandesti la organizare poate provoca ravagii pe site-ul au. Creeaza o structură de folder, atunci cand incepi sa pui imaginile in dosare in mod corespunzator. Daca vrei sa folosesti o imagine din nou, o poti gasi cu usurinta.

Nu uita sa setezi corespunzator fusul orar pe paginile WordPress . Sub pagina Setari generale, stai putin si asigura-te ca fusul orar reprezinta in mod corespunzator zona in cae locuisti. Acest lucru poate este foarte important, pentru ca orele si datele sunt publicate impreuna cu postarile tale. Este important sa ai data si ora setate corect.

Diferentiaza aspectul blog-ului tau WordPress. Poate fi tentant sa-l rulezi doar cu temele WordPress standard, dar vei arata ca multe alte bloguri. Ia in considerare alte cateva teme. Chiar instaleaza-le, astfel incat sa le poti previzualiza cu continutul curent. Poate face toata diferenta pentru public.

f o rezerva a continutului de pe blog-ul WordPress. Sigur, WordPress este o platforma foarte bine cunoscuta si stabila, dar lucrurile inca merg rau din cand in cand. Nu vrei sa fii prins fara o copie de rezerva a continutului daca ceva merge prost. Puoti copia pur si simplu articolele si sa le inserati in Evernote sau o alta platforma note.

Asigura-te ca tii actualizate toate plugin-urile sau temele pe care le folosesti pe blog-ul tau. Exploatarea si punctele slabe generale in securitatea unui plugin sau tema sunt aproape intotdeauna gasite in cele din urma. Actualizarile le va face sa ruleze fara probleme si sigur, dar este important sa nu uiti sa le mentii actualizate.

Ai petrecut mult timp facand schimbari pe blog ca apoi sa verifici si sa vezi ca nici una dintre schimbari nu a avut efect? Nu te ingrijora, trebuie doar sa golesti memoria cache. Afla cum sa golesti memoria cache pe browser-ul pe care il folosesti, goleste-o, iar iar schimbarile ar trebui sa apara.

Daca site-ul tau  WordPress ruleaza destul de lent, ia in considerare adaugarea unui plugin de cache. Aceste plugin-uri accelereaza incarcarea paginii stergand paginile care sunt rareori schimbate. Asta inseamna ca site-ul tau poate avea viteza crescuta  cu 20% pana la 30%, doar cu plugin-ul instalat. Exista cateva optiuni diferite, dar W3 Total Cache este foarte popular.

Asigura-te ca site-ul tau WordPress are o tema foarte buna. O tema poate sa ridice sau sa-ti distruga site-ul atunci cand vine vorba de atragerea sau respingerea vizitatorilor. Exista multe teme gratuite bune. Poti găsi, de asemenea, teme premium la preturi accesibile. Doar asigura-te ca temele nu au o tona de coduri dezordonate care face ca incarcarea sa fie prea lenta sau care nu sunt compatibile cu versiunile curente ale WordPress.

Sa lucrezi cu WordPress nu trebuie sa fie intimidant. Aceste sugestii sunt minunate pentru a incepe. Poate vrei sa pui la favorit aceasta pagina pentru referinte viitoare. In acest fel, poti reveni pentru a te asigura ca ai folosit toate aceste idei fabuloase. Vizitele la site-ul tau vor creste cu siguranta.

Article Source

Be Sociable, Share!

Author:

This author has published 225 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.