Interlink.ro

Sfaturi pentru alegerea unui cablu de date

December 18, 2018 | Author: | Posted in Telefoane mobile

Retineti ca un conector iPhone / iPad Lightning este foarte mic si astfel va ramane intotdeauna o parte fragila, daca il rotiti cu scaunul de birou, de exemplu, exista o sansa buna ca acesta sa fie deteriorat.

Exista marci specializate in cabluri ultra-rezistente, partea conectorului nu este mai puternica, insa cablul in sine suporta sarcini mari de tragere. Utilitatea este destul de limitata, cu exceptia celor care isi distrug des cablurile. Un cablu de date rezistent este util si acelora care tin animale in casa.

Cel mai bun cablu iPhone / iPad este cel care va convine ca si pret si functii

arsis.ro

In functie de nevoile dumneavoastra va puteti orienta la un cablu scurt (mai putin de 50 cm pentru incarcarea iPhone cu un pachet de baterie externa in poseta) la un cablu standard (1m pentru incarcatorul de la birou sau masina) sau  la un cablu lung (2m pentru a incarca iPhone-ul de pe canapea sau masa de noapte).

Prin urmare, lungimea este un factor foarte important in alegerea cablului, dar daca doriti cu adevarat cel mai bun iPhone cablu / iPad asa ca de ce nu alegi un cablu original, care se potriveste cu stilul tau, corpul sau in geanta?

Magazinul nostru va permite sa alegeti un model unic si original pe care il puteti personaliza apoi prin alegeri ce tin de lungime, de asemenea, culori, texturi (TPE / panza) si puteti chiar sa adaugati o imagine, un model sau un scris!

Problema MFi pentru cablurile iPhone / iPad

Cabluri Apple a Lightning certificate MFi (Made for iPhone / iPad) au avantajul de a folosi conectori oficiali si, de asemenea, sa respecte constrangerile de fabricatie impuse de Apple. In cazul in care sa cumparati un cablu MFi iPhone certificat a fost linistitor la inceputul anului 2012, nu este neaparat o garantie a calitatii / fiabilitatii, dar de ce?

Certificare de calitate Apple MFi

Nu exista pur si simplu nicio constrangere in alegerea materialelor folosite! Si in principal aceste materiale vor face flexibilitatea si, prin urmare, durabilitatea cablului. Desi exista produse de calitate MFi, acesta este in mod clar un semn de calitate, evidentiata prin exemplul trist al cablului Lightning oficial Apple (1,5 stele) care au reputatia de a fi foarte fragile.

Ramane problema cablului nerecunoscut cu mesajul „Acest cablu sau accesoriu nu este certificat si nu poate lucra cu acest iPhone“, dar acum este eludata cu usurinta, si doar cablurile de calitate foarte proasta inca sufera de acest tip disfunctii.

In plus, fiecare cablu de date inseamna redevente si costuri suplimentare generate si este in cele din urma transmis la clientul final intr-un fel sau altul.

In cele din urma comentariile si garantia producatorului sunt cei mai buni care pot  judeca calitatea unui produs, de aceea este recomandabil sa contactati un specialist cu experienta pentru cablurile  iPhone / iPad.

De multe ori insistam asupra calitatii cablurilor, dar, in cele din urma, un cablu USB bun cum ar trebui sa fie? Toate aceste informatii vor fi disponibile in articolele viitoare!

Article Source

Be Sociable, Share!

Author:

This author has published 27 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.