Interlink.ro

Sfaturi pentru alegerea unei fuste de dama

March 2, 2019 | Author: | Posted in Moda

Sfaturi pentru alegerea unei fuste de damaGasirea fustei perfecte pentru forma corpului poate fi descurajanta. De aceea am ales sa facem o lista si sa notam aceste reguli pentru a le veni in ajutor femeilor care isi doresc sa faca alegerea perfecta atunci cand se afla in cautarea de fuste dama.

Reguli de retinut cand cautati fusta perfecta

  • Intotdeauna accentuati cele mai bune caracteristici! Si da doamnelor, fiecare dintre dvs. aveti caracteristici fizice uimitoare. Fie ca va mandriti cu picioarele voastre perfecte sau ca aveti o talie minuscula, gasiti o fusta care va arata cele mai bune parti ale voastre si ascundeti punctele voastre slabe. Facand acest lucru, veti crea o impresie placuta peste tot pe unde veti merge.
  • Alegerea tesaturilor si a stilurilor clasice inseamna ca veti putea purta fusta perfect potrivita si in anii urmatori.
  • Puneti mare pret pe confort. Nu incercati sa strangeti o fusta prea mult pe langa dvs. Scopul este sa va uitati in oglinda si sa va placa ceea ce vedeti, si totodata sa va simtiti bine in fusta.
  • Culoarea potrivita este cheia. Poate fi tentant sa urmati tendintele si sa obtineti o fusta A-linie de tip zebra. Dar adevarul este ca probabil ca veti impinge fusta in spatele dulapului a doua oara cand veti caut o fusta. Mai degraba ar fi indicat sa va indreptati atentia spre clasicul negru, spre alb sau chiar spre o culoare neutra. Aceste culori sunt la mare cautare in fiecare sezon si cu siguranta va vor scoate in evidenta prin simplitate si eleganta in acelasi timp.

Deci ce fusta ar trebui sa cumperi?

Fusta A-line

arsis.ro

Daca aveti picioare lungi, pe care doriti sa le prezentati, obtineti-va o fusta A-linie. Aceasta forma este minunata pentru a crea curbe, deci este alegerea perfecta pentru oricine are un cadru mai subtire. Talia mare va ofera o burta mai plata, iar lamelele va fac picioarele mai lungi si mai tonifiate. Purtati o fusta A-line cu o pereche de tocuri pentru a crea impresia ca sunteti mai inalte si totodata pentru a avea o imagine perfecta.

Fusta creion

O fusta creion este ceea ce poate fi numita solutia perfecta pentru atatea forme de corp. Aceasta poate fi purtata de catre femeile care au talie inalta, dat fiind faptul ca le prelungeste corpul si impodobeste talia.

expertcompany.ro

Fusta fashion

Fusta fashion este ideala pentru femeile care isi doresc sa obtina un look cool. Aceasta este ideala pentru a fi purtata in mod special iarna.

Fusta midi

Fusta midi reprezinta o initiativa a femeilor care sunt adepte ale modei retro. Avantajul acestei fuste este acela ca poate fi purtata cu aproape orice, ceea ce inseamna ca se poate purta o asemenea rochie la o nunta sau la un brunch de exemplu.

Fusta mini

Fusta mini este alegerea ideala pentru femeile care nu au timp sa isi gandeasca tinuta, dar care isi doresc sa arate mereu perfect. O asemenea fusta le va scoate de fiecare data din incurcatura, si poate fi asortata cu multe topuri si diferite tipuri de incaltaminte.

Article Source

Be Sociable, Share!

Author:

This author has published 259 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.