Interlink.ro

Reteta salata din peste cu ansoa

November 19, 2015 | Author: | Posted in Retete Culinare
expertcompany.ro

Reteta salata din peste cu ansoaExista o anumita reticenta fata de ansoa din partea multor persoane. Argumentele impotriva acestui peste sunt mirosul si gustul puternic dar chiar aceste aspecte ale ansoa sunt cele care il fac un peste foarte versatil de utilizat in bucatarie. Cumpara ansoa pentru salate din peste Constanta direct de la Selgros.

Pentru aceasta salata din peste, in Constanta, poti lua toate ingredientele de la Selgros. Vei avea nevoie de 3 oua, 3 cartofi mici, rosii cherry dupa gust, frunze de spanac, sparanghel si, desigur, ansoa. Ansoa poti gasi la raionul cu conserve. Eu am ales ansoa marinata in borcan mic dar poti folosi si la conserva.

Aceasta salata din peste din Constanta se prepara extrem de usor. Tot ce trebuie sa faci este sa pui la fiert ouale si cartofii in doua vase diferite. Cartofii ii poti pune si in cuptor daca doresti. Eu am ales sa ii fierb direct in coaja si sa nu ii decojesc.

Ouale le lasi la fiert cat doresti. Daca iti place galbenusul moale, le lasi mai putin la fiert, in jur de 5-6 minute. Mie imi place ca galbenusul sa fie mai tare asa ca eu le-am lasat 7 minute. De asemenea, dupa gust, poti tine cateva minute pe grill sparanghelul sau il poti fierbe.

arsis.ro

Dupa ce cartofii si oula s-au fiert, le poti pune intr-un vas cu apa rece inainte sa le tai. Eu am ales sa tai cartofii in jumatati si ouale in sferturi.

Dar inainte de a trece la acest pas trebuie sa speli spanacul si sa tai rosiile cherry si sa le pui intr-un vas. Spanacul il poti rupe in bucati mai mici. Dupa aceea adaugi sparanghelul, ouale si cartofii si in cele din urma ansoa. Trebuie sa gusti sa vezi cat e de sarat pestele pentru ca salata ta din peste a la Constanta sa nu fie ca o saramura.

Si asta e tot. O salata din peste din Constanta usor de facut, delicioasa si plina de vitamine. Si partea cea mai buna e ca se prepara in jur de 10 minute si toate ingredientele le gasesti la Selgros.

Selgros Constanţa Nord
Produse alimentare si nealimentare
Bd. Tomis Nr. 387 Constanţa, 900519, RO
Tel: 0241 684 000
Fax 0241 684 199

Article Source

Be Sociable, Share!

Author:

This author has published 301 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Additional Articles From ‘Retete Culinare’