Interlink.ro

Reparatii iPhone – cele mai comune reparatii de care are nevoie telefonul tau

August 13, 2018 | Author: | Posted in Telefoane mobile

Reparatii iPhone – cele mai comune reparatii de care are nevoie telefonul tau
Suspectati ca aveti o problema cu iPhone-ul, insa nu stiti exact despre ce problema ar fi vorba? Sau doriti pur si simplu sa vindeti iPhone-ul pe care il aveti ori sa il daruiti cuiva si vreti ca acesta sa fie in perfecta stare de functionare inainte de a-l da? Sau poate doriti sa cumparati un iPhone la mana a doua si vreti sa va asigurati ca inainte de a-l plati acesta functioneaza conform specificatiilor producatorului? In toate aceste cazuri serviciul nostru de reparatii iPhone va poate ajuta in orice moment punand la dispozitia clientilor serviciul de diagnoza rapida realizat intr-un interval de timp foarte scurt sau, daca este cazul, serviciul de diagnoza amanuntita care dureaza mai mult, insa va va oferi informatii sigure  si detaliate despre functionarea optima a telefonului sau despre problemele pe care acesta le prezinta.

Detineti un model de telefon iPhone care are ecranul crapat sau spart definitiv? Display-ul acestuia este alb sau apar diverse dungi pe acesta? In cazul acesta aveti nevoie de o solutie rapida pentru repararea ecranului, iar service-ul nostru v-o poate oferi. Aduceti-ne telefonul si noi ne vom ocupa de inlocuirea ecranului in cel mai scurt timp, timpul de asteptare fiind unul limitat. Cum vom face acest lucru? De exemplu, ecranul modelului iPhone X include patru componente: ecranul LCD, ecranul tactil, geamul din fata si cadrul din plastic. Toate aceste componente sunt lipite laolalta din momentul fabricatiei, iar in cazul deteriorarii uneia dintre acestea este nevoie de inlocuirea intregului ansamblu. Pentru acest lucru tehnicienii nostri specializati va asigura ca vor urma toti pasii necesari pentru ca inlocuirea ecranului sa fie una de succes, iar aspectul telefonului sa fie din nou cel mai bun.

De asemenea, putem inlocui capacul din spate al telefonului dumneavoastra  iPhone in cazul in care acesta este indoit sau colturile acestuia sunt deteriorate. Putem realiza serviciul de inlocuire a capacului din spate si daca doriti doar schimbarea culorii acestuia, chiar daca nu prezinta niciun defect.

Cand stiti ca aveti nevoie de repararea microfonului sau a difuzorului in cazul unui iPhone, fie el 4, 6S sau 8 Plus? Atunci cand initiati sau primiti un apel si va aflati in imposibilitatea de a-l auzi pe cel cu care vorbiti, atunci cand volumul microfonului este mic, desi stiti foarte bine ca acesta tocmai a fost setat la maxim sau cand auziti diverse zgomote in difuzor in timpul apelului. Pentru a inlatura oricare dintre aceste probleme, este nevoie de luarea masurilor necesare, iar in cadrul centrului nostru de reparatii iPhone tehnicienii nostri specializati se pot ocupa cu succes de acest lucru.

arsis.ro

De asemenea, daca butonul de pornire/oprire al telefonului prezinta una dintre urmatoarele probleme, atunci este cazul sa ne faceti o vizita pentru a va ajuta cu repararea lui: butonul nu functioneaza deloc, acesta a ramas blocat sau a cazut. Acestea sunt cele mai frecvente probleme care pot aparea in utilizarea acestui buton, insa inlocuirea lui se poate realiza cu usurinta in centrul nostru.

Cand va puteti da seama ca butonul de volum al iPhone-ului necesita reparatie? Exista momente in care puteti observa ca acesta nu mai face click, nu se schimba optiunea in momentul in care acesta este apasat, butonul ramas blocat sau chiar a cazut. In oricare din aceste situatii este clar ca este nevoie de inlocuirea acestuia.

Article Source

Be Sociable, Share!

Author:

This author has published 227 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.