Interlink.ro

Raft pentru cărți în formă de copac alb

July 1, 2021 | Author: | Posted in Casa si gradina

Raft pentru cărți în formă de copac albDesignul original al copacului face ca raftul pentru cărți în formă de copac alb, cu un total de opt polițe, să fie o piesă de mobilier unică. Pe rafturi, care sunt aranjate elegant ca ramurile copacilor, ai suficient spațiu de depozitare pentru cantități mari de cărți.

Un raft pentru cărți în formă de copac alb este format dintr-un cadru robust din PAL de lemn cu furnir melaminat. Dispozitivul de înclinare inclus în livrare, asigură stabilitate și robustețe – chiar și cu o încărcare completă a cărților. 

Acest raft deschis este versatil și oferă acces ușor pentru citit și de asemenea, crează o siluetă minunată oriunde în casa ta – fie în sufragerie, dormitor sau cameră de joacă, în zona de intrare sau pe balcon.

Raftul poate fi șters cu o cârpă umedă și apoi șters cu una uscată. Fixarea produsului pe perete se face cu ajutorul dispozitivul anti-basculare furnizat.

arsis.ro

Un adevărat decor pentru casa ta

Cititul este fără îndoială unul dintre cele mai plăcute distracții. Dar, din păcate, astăzi cărțile de hârtie încep să se estompeze, deoarece dispozitivele electronice moderne, care conțin cantități uriașe de date au înlocuit sursele de informații pe hârtie. Însă, fiecare iubitor de lectură este pur și simplu obligat să aibă câteva zeci de volume din cărțile sale preferate acasă.

În acest caz, întrebarea este, unde să plasezi lucrările preferate?  Hotărârea este decisă în mod tradiţional, pe un raft obișnuit sau într-un dulap neatractiv. Dar de ce să nu le înlocuiești cu ceva frumos și neobișnuit, rafturi care nu numai că vor fi funcționale, ci vor deveni și un adevărat decor al interiorului casei tale.

Raft pentru cărți în formă de copac alb – Caracteristici

Datorită formei sale geometrice și funcționalității practice, acest raft în formă de copac este un plus util pentru biroul tău de acasă. Diferitele ramuri pot fi echipate cu cărțile tale preferate și pot deveni un punct decorativ.

expertcompany.ro

Este potrivit pentru camere mici, dar și pentru spații mai mari. Pe biblioteca cu 8 rafturi deschise poți depozita numeroase cărți și alte obiecte decorative, ocupând în același timp puțin spațiu pe podea. Acest raft este ideal pentru apartamente mai mici, spații înguste, săli de clasă sau colțuri.

Stabilitate optimă

PAL-ul și accesoriile de înaltă calitate asigură o construcție stabilă și durabilă, iar protecția la înclinare garantează stabilitate suplimentară. Fiecare raft are o capacitate portantă de până la 10 kg.

Cu piese numerotate și instrucțiuni ilustrate, raftul pentru cărți în formă de copac alb poate fi asamblat de o singură persoană. În orice casă există cărți, care sunt așezate în dulap, pe rafturi, în general, ocupă mult spațiu. În multe case există biblioteci întregi și acest lucru devine foarte popular. Mai bine fii designer și cumpără un raft neobișnuit pentru cameră.

Raftul pentru cărți este o piesă de mobilier care nu are fațadă, placaj pe partea din spate și totul depinde de imaginația designerului. Pe rafturi sunt amplasate cărți sau alte articole și este atașat la perete cu diferite tipuri de elemente de fixare. Dacă dorești, poți monta chiar și o lumină de fundal.

Article Source

Be Sociable, Share!

Author:

This author has published 301 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.