Interlink.ro

Puncte pro si puncta contra Samsung Galaxy S8 si Galaxy S8 Plus

October 4, 2017 | Author: | Posted in Telefoane mobile
expertcompany.ro

Puncte pro si puncta contra Samsung Galaxy S8 si Galaxy S8 Plus
Cele mai asteptate telefoane mobile de catre utilizatori din anul 2017 de pana acum, au fost fara doar si poate terminalele Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus.

Acest lucru nici nu este de mirare, in momentul in care discutam despre Samsung, care este cel mai apreciat producator de telefoane mobile din intreaga lume.

Ei bine, in cele ce urmeaza in acest articol vom discuta despre aceste doua modele, despre punctele lor forte, dar si despre punctele lor slabe, asa ca trebuie sa cunosti aceste aspecte inainte de a cumpara un astfel de model.

In primul rand, daca discutam despre punctele forte, trebuie sa aducem in discutie designul, care este unul remarcabil, iar atat Galaxy S8, cat si Galaxy S8 Plus, atrag datorita raportului display/corp de 84%, datorita display-ului care se intinde spre margini.

arsis.ro

Aceste terminale sunt foarte diferite fata de celelalte care se gasesc pe piata, asa ca este si normal sa ne atraga tuturor atentia.

Un al doilea punct forte al acestor terminale este reprezentat de display-ul lor, despre care se spune ca ar fi cel mai reusit din industrie. Luminozitatea ecranelor acestor modele trece de 1000 de nits, si putem spune ca nici un alt smartphone nu se vede mai bine la o lumina puternica.

Culorile sunt placute la vedere, nu sunt suprasaturate, iar display-ul este unul Super AMOLED si are si un consum de energie redus, iar in cadrul acestor modele, se regaseste si un filtru pentru lumina albastra.

De display va trebui insa sa ai mare grija, pentru ca in situatia neplacuta in care acesta va sparte, o vizita intr-un service gsm de reparatii Samsung te va costa foarte multi bani.

Camera foto a acestor doua modele este una pur si simplu impresionanta, care te ajuta sa faci pozele cele mai clare, si este cu mult imbunatatita fata de camera foto a modelelor precedente lansate de catre Samsung.

Performantele telefonului reprezinta un alt motiv pentru care se merita sa iti alegi un astfel de model, iar cand discutam despre performante facem referire in mod direct la procesorul Exynos 8895 Octa cu 4 X 2.3 Ghz si 4 X1.7 Ghz. Memoria RAM a acestor modele este de 4 GB iar spatiul de stocare de 64 GB.

Faptul ca telefonul este rezistent la apa si la praf, poate sa reprezinte un alt motiv pentru care sa iti alegi oricand un astfel de model.

Ei bine, acum va trebui insa sa discutam si despre aspectele neplacute, iar in primul rand vom aminti pretul destul de mare pe care il are acest telefon, motiv pentru care nu foarte multa lume si-l permite.

Un alt motiv pentru care utilizatorii nu ar alege acest model ar fi acela ca senzorul de amprenta pleaca de sub display spre spatele telefonului, insa nu ajunge sub camera foto de 12 MP a acestuia, ci pana la senzorul principal.

Calitatea sunetului dupa spusele unora este prea mica in raport cu toate celelalte specificatii tehnice ale telefonului.

Asadar, am gasit si puncta pro si puncta contra acestor telefoane, insa cu siguranta punctele pro sunt mai multe, si se merita sa iti alegi un asemenea dispozitiv.

Article Source

Be Sociable, Share!

Author:

This author has published 301 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.