Interlink.ro

Probleme serioase pentru terminalele iPhone 8 si iPhone 8 Plus

October 30, 2017 | Author: | Posted in Telefoane mobile

Utilizatorii de telefoane mobile, cu siguranta stiu faptul ca brandul American Apple, tocmai a lansat pe piata cele mai asteptate telefoane mobile inteligente ale acestui sfarsit de an, respectiv modelele iPhone 8, si iPhone 8 Plus.

Aceste telefoane inteligente si super performante au fost asteptate cu sufletul la gura de catre utilizatorii de smartphone, in special de catre fanii celor de la Apple, de foarte mult timp.

Tinand cont de toate specificatiile tehnice de care dispune fiecare dintre aceste modele de telefoane, dar si de aspectul impecabil pe care acestea il au, este logic faptul ca utilizatorii au fost foarte nerabdatori sa apara aceste modele pe piata.

arsis.ro

Cei mai multi dintre utilizatorii de telefoane mobile, cum inca nu au aparut pe piata telefoanele mobile perfecte, sperau ca in sfarsit, odata cu aparitia terminalelor iPhone 8 si iPhone 8 Plus, acestea sa devina telefoanele perfecte, pe care le asteptam cu totii.

Din pacate insa, lucrurile nu au stat si nu stau chiar asa, astfel ca deja, au fost semnalate o multime de nemultumiri in ceea ce priveste aceste telefoane.

Unele dintre aceste terminale au fost deja trimise inapoi companiei Apple, in timp ce altele deja au ajuns pe mana expertilor in reparatii iPhone, pentru ca acestia sa constate care este cu adevarat problema, si daca situatia mai poate sa fie remediate.

Au fost deja semnalate cazuri in care aceste telefoane produc sunete foarte ciudate in momentul in care se desfasoara o convorbire telefonica. Aceste probleme nu apar insa in momentul in care utilizatorul foloseste castile.

Se pare ca alti utilizatori deja se plang de faptul ca desi au de foarte putin timp telefonul, acesta se descarca foarte rapid, si ca nu rezista nici macar la fel de mult timp incarcat precum modelul iPhone 7, pe care l-au avut in trecut.

Tot referitor la baterie, se pare ca au aparut in alte tari, in special in Asia, telefoane care la scurt timp dupa prima pornire, au inceput sa intampine reale probleme. Bateriile acestor telefoane s-au umflat din senin, insa din fericire, nu s-a mai intamplat ca vreo baterie sa explodeze asa cum a fost in trecut, cu bateriile modelelor Samsung Galaxy Note 7.

Alti utilizatori, tot de pe continentul Asiatic, s-au plans de faptul ca au primit direct telefoanele cu bateriile umflate, asa ca au decis sa trimita inapoi telefoanele producatorilor, pentru ca acestea sa le fie inlocuite cu telefoane care nu au nici un fel de problema.

Asadar, dupa cum se poate observa, speranta ca telefoanele iPhone 8 si iPhone 8 Plus ar fi dispozitivele perfecte a murit odata cu aparitia acestor probleme ale terminalelor.

Trebuie insa mentionat faptul ca aceste cazuri si aceste probleme au aparut intr-un numar destul de mic, asa ca in momentul in care ai de gand sa iti cumperi un smartphone performant, poti sa iti alegi un asemenea model.

Aici tine totul si de norocul pe care il ai, pentru ca daca ai putin noroc, poti sa nimeresti un iPhone 8 sau un iPhone 8 Plus, care sa functioneze perfect foarte mult timp.

Article Source

Be Sociable, Share!

Author:

This author has published 22 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.