Interlink.ro

Planificarea petrecerii copilului

August 8, 2017 | Author: | Posted in Diverse

Planificarea petrecerii copilului
Atunci cand organizati o petrecere pentru un copil ideea principala este sa va faceti initial un plan de bataie pe care sa il respectati ulterior. Recomandarea noastra este sa alegeti animatorii de pe  www.Ursulla.ro pentru a avea cei mai buni animatori posibili.

Cu sase saptamani inainte de ziua petrecerii: daca aveti in vedere o calatorie cu ponei, acum este momentul sa efectuati apeluri si sa contactati o persoana care inchiriaza. Un calut foarte popular poate sa aiba  un  program foarte ocupat.

Cu o luna inainte de ziua petrecerii: Faceti o lista de oaspeti si planificati meniul, nu uitati sa trimiteti invitatii.

Cu doua saptamani inainte de ziua petrecerii: gasiti o firma care comercializeaza accesorii pentru party, decoratiuni de hartie. Cu aproximativ o saptamana inainte de ziua petrecerii se recomanda sa cumparati toate elemente de meniu.

arsis.ro

Nu uitati de asemenea faptul ca toata lumea iubeste o parada. Pentru un spirit creativ, aceasta este o tema de petrecere excelenta care poate fi o adevarata placere pentru invitati. Copiii pot participa la intregul eveniment, de la crearea de bannere la masa festiva . Pentru familiile care doresc sa evite o tema traditionala sau comerciala, o petrecere de parada ofera o oportunitate ideala. Asigurati-va ca aveti o multime de provizii pentru decor care sa va fie de folos la aceasta tema pentru ca un carnaval sau o parada implica o gama vasta de accesorii.

Un astfel de party se potriveste perfect cu torturile si prajiturile de casa. Se recomanda sa alegeti ceva usor si simplu dar eficient.

Pentru distractie si divertisment avem mai multe lucruri pe care le putem face. Puteti organiza un joc cu bannere dar va trebui ca inainte sa pregatiti niste foi de autocolant si cartoane. De asemenea, foile mari de carton colorat pot produce bannere mari. Scoateti vopselele, abtipildurile si autocolantele si deveniti creativi. Daca creatiile dvs. au nevoie de timp pentru a se usca, serviti intai masa. Apoi chemati oaspetii la o parada – in jurul blocului sau in jurul casei. Incurajati oaspetii adulti sa formeze traseul de parada si sa actioneze in calitate de public.

Cu o luna inainte de ziua petrecerii este recomandat sa faceti lista de invitati, sa planificati meniul, sa trimiteti invitatiile.

Cu aproximativ doua saptamani inainte de ziua petrecerii puteti incepe sa faceti cumparaturi pentru decoratiuni si accesorii de hartie si obiecte de artizanat pentru realizarea unor bannere superbe. Cu o saptamana inainte puteti incepe sa va ocupati de meniu.

De asemenea puteti face si un picnin, in interior sau in afara. Incurajati oaspetii sa aduca tortul lor preferat la eveniment. Utilizati un cos de picnic pe post de piesa centrala si puneti sandvisuri, cookie-uri si limonada in meniu.

Pentru distractie veti avea nevoie de doua perechi de sosete groase sau manusi. Pentru fiecare jucator, veti avea nevoie de o mica prajiturica invelita in hartie  sau alte materiale usoare. Impartiti oaspetii in doua echipe. La semnal, fiecare jucator trebuie sa-si puna sosetele sau manusile, si sa caute in cos, sa scoata o prajiturica si sa se intoarca la echipa, sa desfaca prajiturica si sa o manance. Apoi dati manusile sau sosetele la urmatorul jucator. Prima echipa care a terminat castiga.

 

expertcompany.ro

Article Source

Be Sociable, Share!

Author:

This author has published 200 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.