Interlink.ro

Perdele la moda in acest an

May 30, 2017 | Author: | Posted in Casa si gradina

Perdele la moda in acest an
In ceea ce priveste amenajarile interioare, la fel ca si in ceea ce priveste articolele de vestimentatie, de la an la an moda se schimba foarte mult, astfel ca iti poti amenaja astazi locuinta in functie de tendinte, iar peste un an, tot ceea ce ai in casa, se poate sa nu mai fie la moda.

In momentul in care aducem in discutie decoratiunile pentru ferestrele locuintei sau ale spatiilor comerciale, in primul rand ne referim la perdele.

Daca aducem in discutie un spatiu de vis, atunci noutatile privind decoratiunile ferestrelor constau in mai multe metode creative pentru decor, perdele de lux cu tesaturi fine, dar si perdele confectionate din matase, tot felul de draperii din catifea sau cusaturi manuale.

Cu siguranta nici automatizarea acestor perdele nu este exclusa, mai ales in spatiile noi, iar aceasta automatizare vine in intampinarea beneficiarului pentru a aduce un plus de confort in utilizare, dar si pentru a asigura o umbrire corecta, in momentele necesare.

arsis.ro

Referitor la perdele, in continuare vei putea sa descoperi mai multe modele care sunt la moda in acest an, si care cu siguranta s-ar potrivi de minune locuintei tale.

Reinventarea stilului clasic cu siguranta poate sa te puna pe ganduri de, deoarece oamenii au fost intotdeauna incantati de trecut, iar tocmai datorita acestui fapt, sunt o multime de persoane care in momentul in care aleg sa isi renoveze casa, opteaza pentru accesorii de design interior care sa se incadreze in stilul clasic.

Clasicul poate sa fie regasit atat in obiectele de mobilier, cat si in culorile in care sunt zugraviti peretii, dar si in perdelele si accesoriile care se vor asorta cu obiectele de mobilier.

Si daca tot am vorbit pana acum despre perdele, cele care se incadreaza in stilul clasic, pot avea nuante de alb, bej, galben, maro sau alte nuante similare. Poti sa iti alegi perdele simple sau cu model, si cu siguranta acestea vor fi de dimensiuni mari.

O alta tema pe care o poti alege pentru interiorul locuintei tale o reprezinta designul organic si natural, iar aceste tendinte au inceput sa fie foarte apreciate incepand cu anul 2015.

Un astfel de stil de viata se manifesta prin tot felul de teme naturale, dar si printr-un design organic, peretii avand teme inspirate din natura, sau tapete cu imprimeuri, ori tapete cu teme organice, dar si perdele de lux care au culori vibrante, si care sunt decorate cu tot felul de plante sau flori.

De regula, acest stil este adoptat de catre cei care locuiesc la bloc, datorita faptului ca ei au un acces limitat la natura, insa si cei care locuiesc in mediul rural pot sa isi aleaga astfel de perdele fara nici un fel de problema.

Tinand cont de faptul ca moda se schimba de la an la an, cu siguranta ideea de a alege perdele in culoarea momentului nu ar fi una foarte inspirata, pentru ca azi iti vei alege perdelele care sunt la moda, iar in scurt timp moda se va schimba, iar tu va trebui sa iti alegi alte perdele care sa fie la moda.

Article Source

Be Sociable, Share!

Author:

This author has published 301 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.