Interlink.ro

Pe cat de mic, pe atat de ascultator. Cea mai eficienta metoda de dresaj pentru cateii de talie mica

January 24, 2019 | Author: | Posted in Animale

Pe cat de mic, pe atat de ascultator. Cea mai eficienta metoda de dresaj pentru cateii de talie mica
Mici, jucausi, prietenosi si foarte simpatici. Multi isi doresc asemenea minunatii acasa, dar putini stiu ca un astfel de prieten, companion si tovaras are nevoie de multa ingrijire si atentie. Vorbim acum despre acele rase de caini mega simpatice, de talie mica, care, prin prisma aspectului dragalas, par a fi niste jucarii, dar insufletite si foarte active. Aici,
zgarda de dresaj devine un must have pentru tine si prietenul tau patruped.

Cea mai eficienta metoda pentru dresajul cainilor de talie mica este zgarda electrica sau cu vibratii

Cat de importanta poate fi o zgarda electrica de dresaj pentru catelul meu? Aceasta este cea mai frecventa intrebare de care se ciocneste fiecare persoana, in momentul in care decide sa-si faca un prieten patruped (mai ales daca acesta este de rasa mica). Datorita faptului ca sunt energici, mereu pozitivi si jucausi, catelusii de talie mica pot fi uneori si foarte galagiosi. Insa acesta nu este un motiv pentru alarmare sau, nici intr-un caz, un motiv pentru a renunta la un asemenea prieten.

Cainii de talie mica sunt foarte inteligenti si intelegatori, cu alte cuvinte se pot reeduca usor. Pentru un dresaj eficient este important sa retii ca acestia trebuie tratati cu delicatete, deoarece pot deveni usor de ranit.

Zgarda electrica pentru dresaj reprezinta un instrument foarte eficient pentru educarea cainelui, mai ales ca este ajustabila si se potriveste oricarui catel, indiferent de varsta si dimensiune. Datorita zgarzii electronice, catelusul poate invata sa se abtina sau pur si simplu sa excluda practicarea obiceiurilor nedorite.

arsis.ro

Cum functioneaza? Majoritatea zgarzilor ofera 3 functii de baza, si anume semnal sonor, vibratii si impulsuri electrostatice a caror intensitate poate fi reglata.

Este important de stiut: impulsul electric nu este dureros pentru caini, este doar neplacut si datorita acestuia, catelusul va incepe sa se poarte mai frumos.

Datorita faptului ca este foarte inteligent si usor de dresat, cu o zgarda electrica, micul tau insotitor va deveni un caine model.

expertcompany.ro

Article Source

Be Sociable, Share!

Author:

This author has published 249 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.