Interlink.ro

Pariuri online la BetVictor.com

June 13, 2014 | Author: | Posted in Pariuri

Fondata in anul 1946 agentia are o intreaga istorie in spate, fiind una din cele mai populare agentii de pariuri din lume. Experienta dobandita de-a lungul istoriei au facut ca BetVictor sa se afle in topul agentiilor de pariuri sportive, fiind una din cele mai bine cotate agentii.

In acest moment BetVictor se bucura de numerosi clienti din toate colturile lumii si inclusiv de la noi din tara unde ne ofera un site foarte bine pus la punct cu o interfata in limba romana.

BetVictor pune la dispozitia noilor clienti un bonus de bun venit echivalent cu miza primului pariu efectuat. Astfel, agentia isi asuma responsabilitatea de a oferi noilor client un pariu gratis egal cu valoarea primului pariu plasat. Astfel daca deschizi un cont nou la BetVictor si realizezi un prim pariu cu o miza de 10 € (daca sunt sub 3 evenimente pentru a fi luat in calcul trebuie sa contina cel putin o selectie cu cota mai mare de 2,00 dar daca sunt mai mult de 4 evenimente nu este nici o restrictie din acest punct de vedere), vei primi in maxim 2 zile lucratoare un pariu gratis tot de 10 €. Trebuie precizat ca pariul gratis este valabil 30 de zile, daca nu este folosit in aceasta perioada se anuleaza.

Pe langa acest bonus de bun venit BetVictor te mai rasfata si cu multe alte bonusuri si promotii cu diferite ocazii si nu numai iar in acest moment ai alte patru bonusuri si promotii care te asteapta.

arsis.ro

Este bine de stiut ca BetVictor ofera cote bune pentru cele mai importante evenimente din fotbal, tenis, hochei, baschet, handbal, golf, box si multe altele. Vei avea astfel zilnic o multime de evenimente sportive pe care poti paria si cu cote foarte bune facute astfel incat sa-si multumeasca si cei mai pretentiosi clienti ai sai dar de asemenea ai si o multime de pariuri live. Din acest punct de vedere agentia de pariuri online BetVictor este la inaltime punand la dispozitia clientului o gama larga de evenimente live, multe dintre ele fiind chiar transmise live-video pe site.

BetVictor accepta mai multe modalitati de plata prin care poti depune sau retrage bani din contul tau si astfel poti folosi Neteller, UKash, EcoCard, Pay888, 1-Pay, Moneybookers, Credit cards (Visa, MasterCard), Debit Cards (Visa Electron, Delta, Switch, Solo, Maestro, Laser), Western Union, Click2Pay & ECOcard, si transferuri bancare. Suma minima pe care o poti depune este de 5 euro prin Moneybookers iar atunci cand vei dori sa retragi va trebui sa ai in cont minim 10 euro.

Agentia de pariuri sportive BetVictor, pune la dispozitia clientilor un grup prietenos de operatori foarte bine pregatiti, cu multa experiena in domeniu care se ocupa cu buna desfasurare a evenimentelor pe site-ul de pariuri online si totodata acorda support pariorilor. Acestia sunt disponibili ori de cate ori exista probleme sau nelamuriri legate de procesul de pariere.

Tot ce trebuie sa faceti pentru a primi support la serviciul Relatii cu clientii este sa accesati sectiunea Contact si acolo veti gasi mai multe metode prin care puteti prezenta problema unui operator, adresa de e-mail, numar de telefon sau livechat. Indiferent de metoda folosita, operatorul care in acel moment este disponibil va analiza problema si va va ajuta in cel mai scurt timp posibil.

expertcompany.ro

Article Source

Be Sociable, Share!

Author:

This author has published 301 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.