Interlink.ro

Parfumuri originale pentru barbati

August 22, 2018 | Author: | Posted in Diverse

Se stie faptul ca barbatii care se respecta tin la imaginea lor, motiv pentru care de fiecare data cand pleaca undeva de acasa, folosesc cele mai frumos mirositoare parfumuri originale barbati.

Cu siguranta femeile sunt fascinate de barbatii care au un parfum frumos mirositor si intorc de fiecare data privirea, iar alti barbati ii privesc cu o oarecare invidie pe domnii care au un miros nemaipomenit datorita parfumului pe care il folosesc.

Ei bine, fiecare barbat care se respecta ii este fidel unui anumit brand, iar in ceea ce priveste parfumurile pentru barbati trebuie sa recunoastem ca exista in prezent o multime de branduri pe piata.

arsis.ro

Alegerea unui parfum pentru un barbat insa, poate sa reprezinta una din cele mai dificile misiuni, in primul rand pentru ca acum pe piata exista foarte multe branduri.

Apoi, un alt detaliu foarte important este acela ca barbatii trebuie sa tina cont de mai multe detalii atunci cand isi aleg parfumul.

De exemplu, un parfum barbatesc se alege in functie de varsta. Cu siguranta un adolescent sau un tanar, nu va putea folosi parfumul tatalui sau sau un parfum specific barbatilor mai inaintati in varsta.

Pentru tineri ar fi ideale acele parfumuri originale barbatesti usor aromate, orientale si vesele, insa aceste parfumuri pentru cei mai inaintati in varsta nu sunt indicate. Cei care au totusi o varsta si isi doresc un parfum barbatesc de calitate, ar trebui sa se orienteze spre un parfum sobru, chiar intepator, si care sa aiba tabacul in compozitia sa.

Deasemenea, tot atunci cand vine vorba despre alegerea unui parfum barbatesc, fiecare domn trebuie sa tina cont si de sezon. Cu siguranta pentru sezonul rece nu este indicat un parfum fresh, pentru ca datorita aerului rece se poate ca mirosul parfumului nici sa nu se simta.

In schimb, pentru sezonul cald nu sunt indicate parfumurile foarte aromate si orientale, pentru ca mirosul foarte puternic, in combinatie cu temperaturile foarte ridicate de afara, pot provoca stari de rau pentru domnii respectivi.

Pentru sezonul cald, barbatii ar trebui sa se orienteze spre parfumuri usoare, fructate si cu aroma de citrice, pentru ca aceste parfumuri au un miros fresh.

Barbatii care isi doresc un parfum care sa aiba un miros deosebit, isi pot indrepta atentia cu siguranta spre acele parfumuri scoase pe piata de catre marile branduri, iar un parfum Seduction In Black Eau De Toilette de 100 ml de la Antonio Banderas poate fi o alegere foarte buna.

Seduction In Black Eau De Toilette de la Antonio Banderas este un parfum oriental – condimentat pentru barbati, care a aparut pe piata in anul 2009, si care are note de varf de bergamot si coacaze negre.

Notele de mijloc ale acestui parfum sunt de nucsoara, cardamom si coriandru, in timp de notele de baza ale parfumului sunt cele de mosc, cedru de Virginia, ambra si boabe de tonka.

Asadar, in mare parte acestea sunt detaliile pe care trebuie sa le cunoasca toti barbatii care au de gand sa isi cumpere un parfum.

Article Source

Be Sociable, Share!

Author:

This author has published 28 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.