Interlink.ro

Panourile fotovoltaice nepresurizate

May 1, 2014 | Author: | Posted in Diverse

Panourile solare nepresurizate reprezinta un tip de colector fotovoltaic care se foloseste in special pentru incalzirea apei curente in perioada martie – octombrie.

Acest tip de panouri solare este confectionat din tuburi vidate ce transfera energia de la soare in apa din rezervor. Astfel apa aflata in aceste rezervoare se incalzeste , isi reduce densitatea si se ridica in rezervor, fiind imediat inlocuita de un volum nou de apa rece si care urmeaza a fi incalzita.

Aceste tuburi sunt inserate in orificiile care sunt pe peretele rezervorului, ele fiind potrivite exact cu ajutorul suportului inferior. Mai apoi trebuie stiut ca vasul de acumulare trebuie legat la reteaua de alimentare cu apa rece si respectiv la reteaua de apa menajera in partea inferioara. Se poate deasemenea monta un senzor de temperatura undeva pe peretele vasului de acumulare.

Panourile fotovoltaice nepresurizate sunt achizitionate impreuna cu un suport de montaj standard. Folosind acest suport de montaj standard veti putea monta panourile solare doar pe suprafete orizontale.

arsis.ro

Pentru restul suprafetelor unde se doreste montarea este necesara modificarea acestui suport, sau montarea acestuia fara picioarele posterioare.

Exista posibilitatea montarii unei rezistente electrice, la partea inferioara ca protectie antiinghet si a unor regulatoare electronice dotate cu sonde de nivel si temperatura sau electovane.

mai multe detalii aici

expertcompany.ro

Article Source

Be Sociable, Share!

Author:

This author has published 301 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.