Interlink.ro

Ochelari de soare audio cu efect unic

October 8, 2021 | Author: | Posted in Frumuseste, Moda

Ochelari de soare audio cu efect unicCu ochelari de soare audio Bose Frames Tempo, compania a creat o alternativa interesanta la castile normale. Ochelarii audio iradiaza urechile cu difuzoare directionale pentru a permite un sunet bun, fara a deranja trecatorii aleatori.

Bluetooth si fara fir- castile sunt deja invechite. Si chiar si castile intraauriculare fara fir adevarate pot fi gasite in fiecare colt de strada in aceste zile. Ochelarii de soare audio sunt o alternativa interesanta care ar putea genera exclamatii entuziaste de la prieteni. Cel putin asta este teoria.

Optica ochelarilor de soare audio este optionala. Deoarece compania a lansat pe piata trei variante: frame tenor, frame soprano si frame tempo. Astfel, cei interesati pot alege o pereche de ochelari de soare in functie de preferintele lor. Cu toate acestea, dimensiunea unitatii dispozitivului este in general mai mult sau chiar potrivita doar pentru capete mai mici.

Cuvantul cheie este “confort”. Cu toate acestea, in afara de design, cele trei cadre Bose difera doar usor intre ele – de exemplu in ceea ce priveste certificarea IP. In caz contrar, toate variantele au un suport destul de gros, in care exista difuzoare directionale, microfoane, o baterie si restul tehnologiei. Indiferent daca actualizeaza sau retrogradeaza estetic ochelarii de soare, este o chestiune de gust.

arsis.ro

Ochelarii de soare par destul de stabili datorita tamplelor largi si balamalelor din otel inoxidabil. Si, de asemenea, dispozitivul nu este greu la putin sub 50 de grame. Acestia au fost proiectati pentru confort si performanta. Au un design elegant si pot fi asortati cu orice fel de imbracaminte. De asemena, au fost conceputi ca a fi unisex.

Din punct de vedere tehnic, Bose Frames Tempo ofera, de asemenea, doua microfoane, Bluetooth 5.1 si comenzi tactile, in plus fata de difuzoarele integrate. Acesta din urma poate fi utilizat pentru controlul volumului si pentru a activa propriul asistent vocal al smartphone-ului. Restul comenzii este manevrat in cea mai buna maniera de casti printr-un singur buton mecanic din parantezul drept.

Intre timp, dispozitivul are lentile polarizate, precum si posibilitatea de a le schimba. In acest scop, ochelarii cu oglinda cu nuante de argint si albastru pot fi achizitionate ca accesorii de la Bose. Ochelarii cu prescriptia potrivita sunt, de asemenea, posibili. Ochelarii cu rame Bose cu lentile de prescriptie pot fi achizitionate de la opticienii online. Pretul acestora fiind unul foarte convenabil, de la 40 de euro.

expertcompany.ro

Cele mai importante doua caracteristici ale castilor Bluetooth sunt calitatea audio si durata de viata a bateriei. Cand vine vorba de sunet, Bose Frames Tempo nu poate, desigur, sa tina pasul cu castile clasice over-ear. Dar nu trebuie, pana la urma, sa fie ochelari de soare. Si, ca atare, are un sunet uimitor de bun. Basul de asemena este in rand cu ochelarii, fiind unul destul de bun.

Volumul este suficient pentru a folosi ochelarii de soare in aer liber. Concluzia este ca difuzoarele directionale functioneaza surprinzator de bine. In ceea ce priveste durata de viata a bateriei, Bose numeste o valoare de 5,5 ore.

 

Article Source

Be Sociable, Share!

Author:

This author has published 301 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.