Interlink.ro

Masina – moft sau necesitate?

November 11, 2014 | Author: | Posted in Automobile
expertcompany.ro

Masina – moft sau necesitate?
Cand apelezi la o firma de dezmembrari auto Turda, cel mai probabil esti din Turda si cauti o anumita piesa de schimb. Daca avem dreptate in ceea ce zicem, intra pe Enrimar.ro si alege piesa dorita. In cazul in care pe site nu gasesti acea piesa, intri la categoria destinata comenzilor de piese si comanzi ceea ce ai nevoie. Piesa dorita va ajunge la tine in cel mai scurt timp, iar pretul va fi unul accesibil.

Cei de la dezmembrari auto Turda nu primesc comenzi si solicitari doar de la persoanele din Turda, ci si de la alte persoane din alte orase sau judete mai mult sau mai putin invecinate.

Masinile care circula pe drumurile din Romania, Europa sau intreaga lume sunt din ce in ce mai multe. Tot mai multe persoane isi cumpara masini si numarul celor care au permis de conducere creste substantial de la o zi la alta.

Unii isi cumpara masini pentru ca este o dorinta de a lor din trecut. Ei abia asteapta sa implineasca varsta de 18 ani pentru a-si lua persmisul, apoi muncesc pentru a strange banii necesari. Altii mai norocosi, sau nu, primesc in dar masini de la parinti.

arsis.ro

Masina este un moft in momentul in care o cumperi pentru ca pur si simplu esti o persoana prea comoda pentru a merge 200 de metri pana la magazin sau 300 de metri pana la serviciu. Multi din cei care isi cumpara masini ca un moft ajung sa mearga pe jos doar atunci cand intra intr-o incapere. Astfel de practici nu sunt incurajate, deoarece ele duc in cele din urma la sedentarism si prin urmare la un stil de viata nesanatos.

De cealalta parte se afla persoanele care isi cumpara o masina din necestate. E greu sa ai un serviciu la zeci de km departare si sa ai mijloace de trasport in comun doar la anumite ore. E greu sa-ti duci copiii la gradinita sau la scoala cu mijloacele de transport in comun. De asemenea, atunci cand nu ai masina cu greu iti poti vizita rudele aflate in sate mai indepartate in care ai poate un autobuz pe zi. In astfel de cazuri, in mod clar masina este o necesitate, si din moment ce este o necesitate, ar trebui sa o ai.

Nu uita insa de faptul ca masina necesita si anumite costuri legate de combustibil si intretinere, pentru ca asa cum stii nici nu merge la nesfarsit perfect, nici nu functioneaza cu aer.

Sa ai masina presupune clar niste cheltuieli in plus pe care trebuie sa ti le permiti. Nu uita si de taxele pe care trebuie sa le platesti anual, fara de care nu poti circula.

Calculeaza bine posibilitatile pe care le ai si vezi clar ce e masina pentru tine. Imagineaza-ti cum ar arata o lume in care absolut orice persoana trecuta de 18 ani ar avea o masina. Oare am mai avea pe unde sa mai mergem? Oare vom mai putea respira de atata poluare? Sunt intrebari la care nu avem inca un raspuns, dar din pacare, se pare ca traim intr-o lume in care suntem pe cale sa aflam.

Article Source

Be Sociable, Share!

Author:

This author has published 298 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.