Interlink.ro

Marketing Online sau SEO pe steroizi?

June 28, 2017 | Author: | Posted in Seo
expertcompany.ro

Marketing Online sau SEO pe steroizi?Am vorbit deja despre optimizarea pe motoarele de cautare (SEO) si ti-am aratat toate aspectele importante pe care trebuie sa le faci pentru o optimizare completa. Vrei Smart Seo Pack la cel mai bun pret? Intra pe Smartseopack.com.

Alaturi de SEO, exista o tehnica de optimizare (SEM), care este pur si simplu versiunea platita a SEO. Agentii de publicitate platesc pentru afisarea anunturilor in rezultatele cautarii Google si spera sa conduca traficul sau, mai degraba, persoanele interesate (potentiali clienti), catre paginile de destinatie ale produselor.

Apoi, exista marketing de continut, in cazul in care comerciantii incearca sa creeze medii si continuturi valoroase si sa le distribuie potentialilor clienti viitori. Aceasta este versiunea buna a marketingului online, in care incercati mai ales sa atrageti oamenii sa cumpere.

Desigur, deja cunoasteti marketingul social media, unde utilizati unul sau mai multe canale media sociale pentru a va angaja clientii, pentru a crea relatii pe care sa le trimiteti apoi la produsele si serviciile dvs.

arsis.ro

Publicitatea cu plata pe clic (sau PPC – pay per click) este similara cu marketingul motorului de cautare, dar nu se limiteaza la Google si la concurentii sai. Cele mai multe retele sociale va permit sa creati anunturi care se integreaza in mod natural in fluxurile lor, permitandu-va sa platiti clicuri pe site-ul dvs. web.

Afilierea pe piata este un fel de marketing de schimb, unde impartiti profiturile cu alti parteneri de marketing, in schimbul promovarii reciproce a produselor.
Si, in sfarsit, exista marketingul de e-mail, care este deja considerat old school, dar este inca unul dintre canalele cele mai eficiente.

O data ce clientii v-au dat permisiunea sa ii contactati, puteti sa le trimiteti prin e-mail in orice moment ofertele dumneavoastra, oferind valoare si cerandu-le sa cumpere atunci cand este momentul.

Puteti deja ghici cat de mare este marketingul online, asa cum stiti cat de mare este spatiul din fiecare categorie, luata pe cont propriu. Adica ganditi-va doar la cat de multe platforme de socializare pe care le puteti numi, ca sa vorbim doar despre cele mai importante: Facebook, Pinterest, Twitter, Instagram, Vine, Snapchat, Tumblr, Google+, Youtube, Periscope, LinkedIn, Meerkat, Blab, Reddit, StumbleUpon … ati inteles ideea.

SEO – optimizarea pentru motorul de cautare – unde sa cautam informatii

Daca iti doresti sa sondezi in primul rand informatiile externe (de la sursa), iti putem da urmatoarele recomandari:

Quick Sprout este unul dintre cele mai bune site-uri, atunci cand vine vorba de SEO (sunt unii dintre cei mai buni in momentul de fata, daca vorbim despre surse externe). Ghidul lor avansat pentru SEO a obtinut mii sau zecii de mii de vizualizari. Dar, in loc sa va petreceti o intreaga zi sau ore intregi citind pe un astfel de site, il puteti citi pe Brian Dean, alias Backlinko, un adevarat “ninja al content marketingului”.

El depaseste site-uri uriase, cum ar fi Wikipedia, Forbes si Copyblogger, si domina complet spatiul SEO cu studiile sale super-lungi de caz, oferind instructiuni pas cu pas, pentru imbunatatirea strategiilor dvs. SEO.

Article Source

Be Sociable, Share!

Author:

This author has published 199 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.