Interlink.ro

Mapele de prezentare sunt ajutorul tau de nadejde la diferite evenimente

January 22, 2020 | Author: | Posted in Advertising & Marketing, Diverse
expertcompany.ro

Mapele de prezentare sunt ajutorul tau de nadejde la diferite evenimente
Mapele de prezentare sunt de fapt, niste dosare cu buzunar interior, in care ai posibilitatea sa pui diferite materiale destinate clientilor sau potentialilor tai clienti. Acestea sunt numai bune pentru a tine in acelasi loc liste de preturi, brosuri cu produse, flyere, chestionare sau orice alt document reprezentativ firmei tale. Acestea fac parte din categoria materialelor de marketing fizice, care nu trebuie sa lipseasca nici unei companii. Tocmai din acest motiv am ales ca in articolul de azi sa vorbim despre ajutorul pe care ti-l ofera diferite mape de prezentare la evenimentele la care participi.

Indiferent ca evenimentul la care urmeaza sa participi este organizat de tine sau nu, tu trebuie sa fii prezent acolo nu doar prin simpla ta prezenta fizica. Mapele de prezentare contin informatii pe care clientii, partenerii sau posibilii tai clienti le pot lua cu ei acasa si le pot reciti oricand simt nevoia.

Pentru o impresie cat mai buna insa, mapele de prezentarea ale afacerii tale trebuie sa fie personalizate. In momentul in care alegi sa investesti in imaginea afacerii tale, mapele personalizate iti vor asigura o prima impresie foarte buna. Datorita materialelor pe care le contin, mapele de prezentare vor fi mereu in centrul atentiei. Iar daca tot apelezi la ajutorul unor mape de prezentare, ar fi pacat sa nu faci asta intr-un mod profesionist si sa nu le folosesti in avantajul tau.

Personalizeaza mapa cu logo-ul afacerii tale. Alege ca si cromatica, culorile care iti reprezinta businessul si care transmit exact mesajul pe care tu iti doresti sa il transmiti despre afacerea ta. De pe o mapa de prezentare nu trebuie sa lipseasca pe langa logo, nici numele companiei si datele de contact. Pe langa acestea mai poti adauga si sloganul firmei, poze sugestive pentru companie, poze cu produse, o descriere a serviciilor oferite, etc. Este indicat insa sa nu introduci prea multe informatii pentru a nu incarca aspectul general al mapei.

arsis.ro

In afara de design-ul mapei, care are un rol major, buzunarul din interior este de asemenea foarte important. Rolul principal al acestui buzunar este de a sustine toate documentele din interior. In functie de nevoie si de numarul de materiale pe care intentionezi sa il pui in mapa, ai posibilitatea sa optezi pentru unul sau doua buzunare. De cele mai multe ori buzunarul aplicat mapelor este prevazut ca doua taieturi pentru cartea de vizita. Unele mape personalizate pot avea si clipsuri-suport pentru CD sau DVD in functie de preferinte.

Nu ezita sa folosesti mape de prezentare pentru a oferi celor din jur informatii valoroase si relevante despre afacerea ta. Creeaza diferite materiale interesante despre activitatea firmei tale, ataseaza-o in mapa si ofera mapa ori de cate ori este nevoie. Foloseste mapele de prezentare in favoarea afacerii tale si ai grija ca afacerea ta sa fie mereu corect reprezentata.

"); $("#textVersion").text("Mapele de prezentare sunt ajutorul tau de nadejde la diferite evenimente" + "\r\n\r\n" + $("#artdirPost").text() + "\r\n" + "Source: https://www.cainerau.ro/mapele-de-prezentare-sunt-ajutorul-tau-de-nadejde-la-diferite-evenimente/"); $("#getArticleCode textarea, #getArticleCode input").click(function() { $(this).select() }); }) })(jQuery)

Article Source

Be Sociable, Share!

Author:

This author has published 274 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.