Interlink.ro

Jocuri Ninja

August 1, 2014 | Author: | Posted in Jocuri

Astazi a fost o zi foarte intunecata si foarte urata.De dimineata a plouat, a tunat si a fulgerat, si eu unul ma plictiseam de moarte. M-am gandit sa ma joc ceva pe acest internet minunat, dar ce jocuri sa ma joc? Mai toate jocurile le mai jucasem pana acum si nu stiam ce jocuri sa mai caut.Am dat o cautare pe marele internet si am gasit jocuri ninja gratuite.Niciodata nu mai jucasem asa ceva .

Era ceva nou, care pe mine unul ma uimit.Am intrat si am gasit foarte multe categorii cu jocuri ninja.Prima data am jucat Ninja BusBoy, tot ce trebuia sa fac era sa imi tin echilibrul cu toate farfuriile in mana.

Cel mai amuzant era cand nu puteam sa imi tin echilibrul iar toate farfuriile cadeau si se faceau praf.Dar nu doar acest joc m-a fascinat au fost foarte multe cum ar fi: Ninja Assault, Ninja Turtle Bike 2, Ninja Storm, Ninja Ball 3 si multe altele.

Acesta categorie de jocuri cu ninja ma facut sa uit de vremea inorata de afara si de ploaia care se scurgea pe geam.In zilele ploioase sau in timpul tau liber, merita sa joci jocuri ninja gratuite, sunt niste jocuri amuzante care te vor face sa uiti de toate grijile si te vor amuza la maximum.

arsis.ro

Article Source

expertcompany.ro
Be Sociable, Share!

Author:

This author has published 283 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Additional Articles From ‘Jocuri’