Interlink.ro

IPhone 8 Plus

November 13, 2018 | Author: | Posted in Telefoane mobile

IPhone 8 PlusIn cazul in care intentionezi sa iti cumperi un telefon mobil performant, cu siguranta trebuie sa iti indrepti atentia spre un model iPhone 8 Plus, iar in cele ce urmeaza vom discuta putin despre acest model.

Mai intai de toate, trebuie precizat faptul ca modelele iPhone 8 si iPhone 8 Plus sunt cu adevarat speciale, fiind construite integral din sticla. Ambele terminale vin cu camere foto imbunatatite, cu procesor inteligent si cu functia de incarcare wireless, fara pic de efort.

Alegerea unui model iPhone 8 Plus pare insa una mai indicata decat alegerea unui model iPhone 8, dat fiind faptul ca modelul iPhone 8 Plus are o diagonala a ecranului de 5.5 inch, in comparatie cu cei 4.7 ai modelului iPhone 8.

Dispozitivul dispune de un ecran retina HD, datorita caruia totul este mai frumos ca niciodata, din cauza unor functii precum 3D Touch sau True Tone.

arsis.ro

Dispozitivul este rezistent la apa si praf, asa ca acesta este un alt motiv pentru care se merita sa iti indrepti atentia spre un astfel de model, iar plus de asta, dispozitivul dispune si de functia de incarcare wireless.

Modelul iPhone 8Plus vine la pachet cu o camera foto principala care desi nu are decat 12 MP, dispune de functii speciale care fac cele mai frumoase si mai clare poze, dar si cu o camera foto frontala de 7 MP, care insa face selfie-urile cele mai reusite.

Procesorul A11 Bionic este cel mai puternic si cel mai rapid procesor cu care a fost echipat pana acum un model iPhone, asa ca acesta este un alt motiv pentru care se merita sa iti alegi un model iPhone 8 Plus.

Dispozitivul mai dispune deasemenea de cativa senzori importanti, preintre care cel de proximitate, senzorul de amprenta sau barometru. Apoi, trebuie sa precizam ca acesta dispune de un spatiu intern de stocare de 64 GB, si de 3 GB memorie RAM.

Bateria Li-ion de 2675 mAh a telefonului este foarte importanta dat fiind faptul ca dispune de anumite recorduri daca le putem numi asa: redare video HD de maxim 14 ore, redare audio HD de maxim 60 de ore, durata maxima de navigare pe internet de maxim 13 ore (3G su 4G), sau 15 ore wifi, si 21 ore in retea 3G de convorbiri.

Ei bine, pentru ca bateria sa poata rezista si mai mult incarcata se poate opta pentru un accesoriu ideal, si anume husa cu acumulator iPhone, care este si un accesoriu ce protejeaza foarte bine telefonul, dar si care ajuta la incarcarea telefonului.

Pe langa toate aceste aspecte, este foarte important de mentionat faptul ca dispozitivul iPhone 8 Plus are si un design cu adevarat minunat. Acesta este si principalul motiv pentru care in clipa de fata foarte multe persoane isi doresc un asemenea model de la iPhone.

In cazul in care ai si tu nevoie de un smartphone nou si performant, de la un producator renumit de pe piata, atunci cu siguranta trebuie sa iti indrepti atentia spre un model iPhone 8 Plus.

Article Source

Be Sociable, Share!

Author:

This author has published 235 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.