Interlink.ro

Intrebari pe care sa ți le pui atunci cand alegi un scaun de birou

November 12, 2021 | Author: | Posted in Cumparaturi

Intrebari pe care sa ți le pui atunci cand alegi un scaun de birouInainte de a-ti cumpara un scaun de birou sau scaun pentru gaming, trebuie sa iti definiți nevoile specifice. Astfel, poți fi sigur ca faci alegerea corecta atunci cand iți cumperi scaunul de birou.

Pentru ce activitate ai nevoie de scaun?

In funcție de tipul de activitate pentru care aveți nevoie de birou, nu veți alege același scaun. Intr-adevar, lucrul pe computer sau efectuarea unui desen de precizie nu implica aceeași instalare. Deși vei alege mai degraba un scaun cu roți in primul caz, un model cu picioare de alunecare va fi mai potrivit in al doilea caz, de exemplu.

Cat timp petreci pe scaun?

Durata de utilizare a biroului tau este un factor esential in gandirea si alegerea scaunului tau. Pentru utilizare ocazionala, mai putin de 4 ore pe zi, alege:

  • un model clasic cu spatar fix si scaun reglabil pe inaltime. Acest tip de scaun are avantajul de a avea un pret mic, insa posibilitatile de reglare sunt reduse si deci nu ofera un suport bun.
  • un model de birou cu mecanism de basculare centrat.

Pentru utilizare intre 4 si 6 ore pe zi, este de preferat sa optezi pentru:

arsis.ro

Pentru utilizare intensiva, mai mult de 6 ore pe zi, se recomanda un scaun de birou cu mecanism sincron. Permițand o inclinare sincronizata a scaunului și a spatarului, ofera suport perfect și confort optim.

Care este tipul tau de corp?

In funcție de inalțimea și greutatea ta, nu vei cauta același model. Intr-adevar, o persoana mica și ușoara se va intoarce catre un fotoliu cu un scaun puțin adanc și poate opta pentru o spuma ceva mai puțin densa. In schimb, o persoana mai inalta și mai grea va alege un scaun care este mai adanc și ofera o captușeala mai densa.

Cum este alcatuita masa ta de lucru?

Modul in care este organizata masa ta de lucru te va ajuta, de asemenea, sa alegi un model potrivit. Daca biroul tau este lung sau ai unitați de depozitare in lateral sau in spate, ai putea alege mai degraba un model cu roți. Cu un birou dotat cu sertar pentru tastatura, probabil ca nu vei avea nevoie de un suport pentru picioare, deoarece scaunul va putea sta jos.

Cat buget doresti sa cheltuiesti pentru achiziția ta?

De la mai puțin de 100 de euro pana la cate sute sau mii de euro pentru cele mai luxoase, gama de prețuri pentru scaunele de birou este foarte larga. Totuși, daca ești in cautarea unui scaun de calitate profesionala, cu un scaun suficient de confortabil pentru utilizare zilnica sau intensiva, iți va fi greu sa gasești ceea ce cauți sub 150 sau 250 de euro.

Article Source

Be Sociable, Share!

Author:

This author has published 301 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.