Interlink.ro

Informeaza-te zilnic din trustul de presa Botosaneanul

January 18, 2022 | Author: | Posted in Recreatie si Sport

Pentru cei care sunt din judetul Botosani, trustul de presa botosaneanul.ro vine mereu cu informatii zilnice despre tot ce se intampla in aceasta zona. Informatii de actualitate, titluri care atrag atentia, investigatii facute de jurnalisti – Botosaneanul este un trust apreciat de cetateni.

Citeste stirea zilei din Botosaneanul

“Program de bugetar pentru muncitorii care intervin la avariile de la compania de apa, iar viitorul nu suna bine deloc “ – stirea zilei Botosani.

Botosaneanul relateaza faptul ca tot mai multi cetateni vin cu mesaje de revolta in ceea ce priveste avariile care au loc la reteaua de apa a municipiului, dar si la timpul de interventie a muncitorilor. Se pare ca botosanenii au ajuns cu nervii intinsi la maximum, lucru spus chiar si de sefii societatii Nova Apaserv.

arsis.ro

Situatia insa nu pare sa se rezolve nici in acest an care abia a inceput, iar cetateniii de aici ar trebui sa se obisnuiasca cu avariile zilnice care au loc. Si asta pentru ca nu s-a preconizat nici un program de investitii pentru reabilitarea conductelor din oras, ce crapa aproape in fiecare zi, in tot mai multe zone din Botosani.

Astfel de defectiuni ale apei au ajuns atat de obisnuite incat echipajele specializate care se ocupa cu aceste avarii intervin doar in cazul in care utilizatorilor nu le mai curge apa in robinete.

Insa astfel de avarii vin si cu repercursiuni. Facturile s-au dublat, chiar triplat acolo unde s-a facut recontorizarea consumului de apa.

Privind din exterior, aceste probleme sunt destul de grave, mai ales pentru faptul ca ii afecteaza direct pe cetateni.

“MAI, proiect soc: Ce se intampla daca locuiesti la alta adresa decat cea din buletin”

Un alt titlu din botosaneanul.ro atrage atentia cetatenilor. Romanii care nu vor putea face dovada ca locuiesc la adresa declarata in buletin, ca urmare a verificarilor facute de organele competente, pot ramane fara acte de identitate.

Acest proiect propus de MAI vine si cu alte norme prin care interzice inscrierea a mai mult de 10 persoane la o singura casa, daca acestea nu sunt rude.

Astfel de norme vor afecta mai ales pe cei care locuiesc in gazda sau in chirie.

Tot in botosaneanul.ro citim ca dovada adresei de domiciliu printr-o simpla declaratie  a gazduitorului nu va mai fi valabila. Declaratia trebuie sa fie insotita de nota de verificare a organelor competente care adevereste ca la o adresa locuiesc exact persoanele care au fost declarate.

In situatia in care se dovedeste contrariul, atunci persoanelor in cauza li se va anula actul de identitate.

Ce mai putem citi in Botosaneanul

Astfel de stiri de interes atrag atentia cetatenilor. Botosaneanul vine cu foarte multe rubrici din domenii diferite. Social, politic, administrativ, sanatate, invatamant, servicii publice si secrete si bineinteles stirea zilei.

Este un trust de investigatii jurnalistice, unde orice informatie este atent verificata inainte de a fi publicata.

Putem vedea aici inclusiv comunicatele de presa transmise zilnic de catre purtatorii de cuvant de la institutiile publice cu numarul de accidente, de incendii cat si alte informatii importante.

Mai multe detalii puteti citi in pagina botosaneanul.ro.

expertcompany.ro

Article Source

Be Sociable, Share!

Author:

This author has published 34 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.