Interlink.ro

Informatii utile incarcatoare wireless

January 29, 2019 | Author: | Posted in Telefoane mobile

Informatii utile incarcatoare wireless
Unele incarcatoare fara fir sunt capabile de incarcare rapida cu un adaptor de iesire de putere mai mare, dar tot nu va fi la fel de rapid ca un sistem de incarcare rapida prin cablu. Intra aici pentru cele mai bune incarcatoare wireless.

De asemenea, veti pierde  mobilitate cu un sistem fara fir, deoarece va limitati la locatia placii de incarcare in sine, mai degraba decat sa fiti limitata doar de firul de incarcare. Majoritatea oamenilor ajung sa plaseze placa de incarcare fara fir pe un stand de noapte langa pat, birou sau o masa.

Acesta este un standard industrial pentru incarcarea fara fir, iar toti principalii producatori de telefoane utilizeaza aceasta denumire. Daca vedeti “certificat Qi” pe un incarcator fara fir si telefonul accepta incarcarea fara fir, este foarte probabil ca cele doua sunt compatibile. Dar asigurati-va ca ati verificat orice incarcator wireless de care sunteti interesat, pentru a va asigura ca este destinat utilizarii cu modelul dvs. de telefon.

Acesta este locul unde poate deveni dificil – exista tone de incarcatoare fara fir pe piata chiar acum. Cele mai multe dintre ele arata aproape exact la fel si este greu sa spui imediat ce sunt diferentele.

arsis.ro

Primul lucru pe care doriti sa il luati in considerare este tipul de telefon pe care il aveti. Unii producatori si-au optimizat telefoanele pentru cantitati diferite de energie – astfel incat ati putea sa cumparati un incarcator fara fir si un adaptor de alimentare mai puternic decat ceea ce are nevoie telefonul dvs., ceea ce inseamna ca ati pierdut probabil niste bani pe o putere suplimentara.

iPhone-urile sunt capabile sa incarce fara fir pana la 7,5 wati, iar Androids, in functie de producator, sunt capabile sa primeasca pana la 15 wati. Cel mai bine este sa consultati manualul telefonului dvs. pentru a vedea capacitatile sale de incarcare fara fir si sa retineti ca nu orice incarcator fara fir vine cu un adaptor de alimentare rapid de incarcare, astfel incat este posibil sa aveti nevoie sa cumparati unul separat.

Acestea vor fi, in general, cele mai ieftine modele si probabil vor functiona cu cele mai multe telefoane. Din moment ce expediati doar 5W, nu veti avea nevoie de un adaptor special de alimentare si puteti utiliza caramida de incarcare obisnuita sau intrarea USB.

Acest incarcator wireless CHOETECH 5W este unul dintre cele mai revizuite modele de pe Amazon in gama sa de preturi si costa doar 12,99 USD.

Cu un iPhone, puteti utiliza o putere de incarcare de pana la 7,5 W – deci nu exista prea multe motive sa cumparati ceva mai puternic decat acesta.

Pentru proprietarii de iPhone care cauta cea mai rapida optiune de incarcare fara fir, mergeti cu un model de 7.5W (si mai intai asigurati-va ca iPhone-ul dvs. este capabil de incarcare fara fir in primul rand). Suportul de incarcare fara fir Belkin Boost Up Qi este conceput pentru iPhone si ofera puterea de incarcare de 7,5 W, dar exista o multime de alte optiuni.

Article Source

Be Sociable, Share!

Author:

This author has published 249 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.