Interlink.ro

Huawei doreste sa se concentreze pe gamele midrange

August 15, 2017 | Author: | Posted in Telefoane mobile

Huawei doreste sa se concentreze pe gamele midrange
Producatorul de telefoane mobile Huawei spera sa fie printre primele cinci companii smartphone din tara cu o cota de piata de 10% in valoare, pana la sfarsitul acestui an.

“Ne asteptam sa obtinem o cota de piata de 10% din punct de vedere al valorii pana la sfarsitul acestui an in segmentul smartphone-urilor. Piata smartphone-urilor din India este foarte dinamica, asteptam sa ajungem printre primii cinci jucatori pe piata smartphone din tara”, a declarat Allen Wang la Centrul de produse – Huawei India Consumer Business Group, dupa dezvaluirea smartphone-ului 4G VoLTE Honor 6X in New Delhi.

Cauti husa telefon Huawei? Cele mai noi modele sunt pe TelefoaneGsm.ro.

El a spus ca producatorul se va concentra pe aducerea noii tehnologii la puncte de pret mai mici pentru consumatori, incepand cu Honor 6X care impacheteaza o camera duala pe spate, in segmentul smartphone-urilor din economia de mijloc.

arsis.ro

“Cu lansarea de azi, Honor 6X a devenit cel mai ieftin smartphone din India la pretul de 12,999 rupii, cu camera dubla in partea din spate. Dupa ce am spus asta, nu conteaza cat de multe camere adaugati la telefon atata timp, cat ofera valoare utilizatorilor “, a spus Wang.

Honour 6X vine cu chipsetul Huawei de la Kirin 655 octa-core, cu patru nuclee cu viteza de calcul de 2.1GHz si alte patru tactate la 1.7GHz. Dispune de o baterie de 3.340mAh care promite pana la 11.5 ore de video, 70 de ore de muzica sau pana la 8 ore de jocuri la o incarcare completa.

Camera duala de pe partea din spate a telefonului include un senzor de 12 megapixeli pentru compozitia imaginii si o camera de 2 megapixeli pentru a obtine informatii despre profunzimea campului.

expertcompany.ro

Compania a prezentat doua modele de Honor 6X in trei culori – unul cu memorie RAM de 3 GB si memorie interna de 32 GB la pretul Rs. 12,999, iar celalalt cu memorie RAM de 4 GB si stocare interna de 64 GB la pretul Rs. 15999. Ambele telefoane suporta card de memorie externa de pana la 128 GB. Inregistrarea pentru versiunea de 3GB a telefonului va incepe pe Amazon intre orele 14.00 si 31 Ianuarie si o licitatie flash va avea loc pe 2 Februarie la ora 14.00.

Wang a declarat ca modelul de top al Honor 6X va fi disponibil pana la sfarsitul acestei luni, insa compania nu va decide inca modelul sau de vanzari. El a spus ca Huawei va incepe sa produca Honor 6X in India din prima saptamana a lunii februarie.

“Noi deja facem aici Honor Holly 3. Acum, Honor 6X va fi de asemenea fabricat aici”, a spus Wang.

El a mai declarat ca, in conformitate cu regulamentul guvernului indian, Honor 6X va sustine 14 limbi locale, inclusiv Hindi, Bengali, Telugu, Marathi, Tamil, Urdu, Gujarati, Kannada, Malayalam, Odia si Punjabi.

In 2016, Huawei a livrat 139 milioane de smartphone-uri la nivel mondial si a inregistrat o crestere anuala a veniturilor de 44% in grupul sau de consumatori, pana la suma de 25,9 miliarde de dolari. Potrivit cercetarii Sino-Market, Huawei Consumer Business Group a condus piata chineza cu o cota de piata de 18,85% in Februarie 2017.

Article Source

Be Sociable, Share!

Author:

This author has published 202 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.