Interlink.ro

Filmele online – ocazia perfecta de relaxare

July 29, 2014 | Author: | Posted in Filme

 Filmele online – ocazia perfecta de relaxarePentru multi dintre noi filmele sunt cea mai buna modalitate de petrecere a timpului liber. Asa cum unii se relaxeaza ascultand muzica sau practicand activitati care ne binedispun, la fel se intampla si cu pasionatii de filme online, pentru care momentul ideal este acela in care stam confortabil in fata calculatorului si urmarim marile productii cinematografice.

Intr-o era in care internetul da tonul in lumea filmului, putem gasi online aproape orice productie cinematografica lansata pana in prezent. Fie ca suntem pasionati de comedie sau aventura, ori cautam forme mai realiste de actiune, fie ca vorbim de terfiantele filme de groaza, totul se invarte in jurul marilor site-uri gazduitoare de filme. Filmele online sunt acum disponibile pentru cinefilii din Romania, intr-o varietate de rezolutii si forme. Nu trebuie decat sa cautam cea mai buna varianta, cu cel mai clar sunet si cea mai buna imagine disponibila.

Pentru ca de curand s-au decernat si marile premii Oscar, cu siguranta multi dintre noi vom alege sa urmarim filmele castigatoare. Si unde le putem gasi mai bine decat in mediul online? Ei bine, pentru cei care nu au apucat inca sa le vizioneze, site-urile au pus la bataie toate productiile cinematografice de renume din 2014 si nu numai.

Printre acestea se numara si  http://www.topfilmehd.biz/, un site bine organizat si actualizat care pune la dispozitie filme cu o rezolutie de inalta calitate, in format HD. “12 years a slave”, “Gravity” si “Noah” sunt doar cateva dintre filmele disponibile pentru vizionare, toate acestea castigand in 2014 premiul dupa care ravneste toata lumea – Oscarul.

arsis.ro

“12 a slave”, desi favorit al premiilor Oscar a obtinut doar 3 premii si 6 nominalizari. Filmul prezinta povestea inspirata din realitate a unui barbat care lupta pentru supravietuire si libertate, intr-o perioada in care rasismul capata conotatii majore.

La polul opus, “Gravity”, a obtinut cele mai multe premii Oscar – si prezinta o misiune in spatiu, care se transforma intr-un adevarat dezastru.

Productia cinematografica “Noah” sau Noe, este de ademenea castigatoare a marelui premiu Oscar si este de fapt o adaptare moderna a povestii biblice Arca lui Noe.

Toate aceste filme, impreuna cu multele altele sunt productii extraordinare, menite sa schimbe istoria cinematografica si sa lase in urma o mostenire notabila. Inspirate din istorie, unele dintre aceste filme se bazeaza pe fapte reale, care s-au intamplat candva de-a lungul timpului.

Filmele ridica adesea probleme importante de viata si, prin urmare, este important sa ne gandim si sa tratam aceste probleme in moduri vii si memorabile. Din cauza combinatiilor lor tipice de voci, imagini si muzica, ne afecteaza pe mai multe niveluri diferite. Ele se impregneaza, nu numai in mintile noastre, dar ne afecteaza si  emotiile, de asemenea.

In afara de afectarea emotionala, filmele pot afecta oamenii si intr-un mod permanent. Unele filme, desigur, sunt doar pentru scopuri de divertisment si nu fac prea multe pentru a schimba ceva. Cu toate acestea, exista acele filme care produc o scanteie in conversatii, pe care altfel ne-ar putea fi inconfortabil sa le avem.


Alte stiri actuale :

1. Cele mai bune filme erotice pe care le-ai ratat
2. “300: Rise of an Empire”, pe primul loc în box office-ul nord-american
3. Cinecultura: festival de filme neamericane la Timisoara
4. Filme realizate la Aristoteles Workshop 2013, nominalizate la “Premiile Gopo”
5. DELIA ANTAL mănâncă filme pe pâine la Londra! Află cui i-ar fi dat Oscarul!
6. Filme despre ‘genocidul medicamentelor’ si propaganda, in competitia Cinepolitica 2014

expertcompany.ro

Article Source

Be Sociable, Share!

Author:

This author has published 301 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.