Interlink.ro

Ferestre oscilo batante din PVC

December 7, 2015 | Author: | Posted in Diverse
expertcompany.ro

Ferestre oscilo batante din PVCFerestrele nu sunt facute toate pentru a vedea in exterior ci sunt si o componenta care determina confortul si aspectul locuintei. Tocmai de aceea, atunci cand doriti sa alegeti ferestre pentru locuinta nu trebuie sa luati decizii in graba.

O alegere buna si foarte populara sunt ferestrele oscilo-batante. Astfel de ferestre am gasit si noi si le recomandam la tamplarie pvc Teleroman. Recunoastem ca nu ne-a atras doar calitatea ci si preturile foarte accesibile.

Inainte de a va da mai multe detalii despre beneficiile pe care le aduc ferestrele oscilo-batante, trebuie sa intelegem ce sunt de fapt aceste ferestre. Ferestrele din PVC oscilo-batante au rama confectionata din uPVC (un plastic mai rigid) si se deschid fie in interioul incaperii fie se rabateaza si se deschid in partea superioara, dar se pot deschide si normal.

Ferestrele confectionate din PVC sunt bune si va ofera o multime de avantaje. In ultima perioada au prins tot mai multa popularitate deoarece nu crapa, nu ruginesc, nu se deformeaza facand imposibila inchiderea sau deschiderea si nu isi pierd culoarea indiferent care ar fi conditiile climatice la care se expun.

arsis.ro

Ferestrele oscilo-batante reprezinta si o bariera buna pentru acarieni si termite si ofera o rezistenta sporita la foc. Unul din cele mai mari avantaje ale acestor ferestre este faptul ca nu au nevoie de intretinere minutioasa, tot ce trebuie sa faceti in ceea ce priveste intretinerea este sa le curatati de praf atunci cand este necesar.

Un alt avantaj major al acestor tipuri de ferestre este  versatilitatea. Puteti alege cum sa deschideti geamul. Pentru a crea o deschizatura care sa ventileze camera in mod eficient puteti rabata fereastra.

Puteti deschide geamul in mod normal pana la un unghi de 180 de grade si aceasta optiune de a deschide geamul va ofera o metoda eficienta pentru ventilarea aerului din incapere. Aceste ferestre oscilo-batante din PVC sunt  optiuni bune pentru oricine indiferent de modul in care o persoana doreste sa deschida fereastra,

Daca optati pentru ferestre oscilo-batante confectionate din PVC puteti sa nu va mai faceti griji cand vine vorba de numarul de panouri de sticla pe care trebuie sa le folositi. Se pot alege ferestre care au doar un panou de sticla sau puteti opta pentru ferestre cu un numar mai mare de panouri de sticla. Cu cat numarul de panouri de sticla este mai mare cu atat beneficiati de o izolare termica mai buna.

Acest lucru este valabil si in cazul izolarii fonice, numarul de straturi de panouri de sticla determinand cat de tare sa va auzi zgomotul din exterior in locuinta dumneavoastra. Puteti alege si sticla cu emisivitate mica, sticla antifurt, sticla cu siguranta ridicata sau orice alt tip de sticla in functie de nevoile si cerintele pe care le aveti de la fereastra si in functie de tipul de cladire pe care sunt montate aceste ferestre.

Desigur ca, la o cladire publica in care sunt depozitate acte sau bunuri importante, de exemplu, se vor alege ferestre antifurt, cu o siguranta ridicata, care sa impiedice tentativele de intrare prin efractie. Oricum, indiferent de cat de mare ar fi gradul de siguranta garantat de geam, nu va bazati doar pe acesta si protejati corespunzator cladirea.

Article Source

Be Sociable, Share!

Author:

This author has published 301 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.