Interlink.ro

Dusurile de tip mixer si dusurile digitale

June 13, 2014 | Author: | Posted in Diverse

Dusurile de tip mixer si dusurile digitaleCu totii stim cat ne importanta este igiena in viata de zi cu zi si, totodata, cat de importanta este alegerea unor baterii de baie rezistente si a unor cazi si cabine de dus care sa ne ofere atat igiena cat si confortul mult dorit.

Fie ca sunt baterii baie, baterii dus sau baterii pentru bideu, pe toate le gasiti pe http://ramonsoler.ro/baterii-baie , la preturi accesibile.

In continuare vom discuta despre dusurile de tip mixer si cele digitale.

Dusurile de tip mixer combina cele doua surse de apa, calda, repectiv rece, ceea ce inseamna ca avem nevoie de un boiler sau de o sursa de incalzire cufundata in apa pentru a produce apa gata incalzita.

arsis.ro

Acest tip de dusuri produce, in general, un flux mai puternic decat dusurile electrice. De asemenea, pot fi achizitionate si cazi de baie sau cabine de dusuri de tip mixt, la care temperatura si fluxul apei pot fi controlate prin ajustarea cu ajutorul robinetelor.

In timp ce unele dusuri de tip mixer vor functiona cu orice fel de sistem, altele sunt concepute fie pentru sisteme de apa cu presiune foarte mare, fie pentru sisteme cu presiune foarte mica. Prin urmare, trebuie sa fim atenti si la acest aspect atunci cand dorim sa achizitionam un astfel de dus. Daca locuinta noastra are presiune scazuta a apei, ar trebui sa ne gandim la cumpararea unei pompe separate pentru a creste fluxul acesteia.

Dusurile de tip mixer cu termostat fac o treaba mai buna, in ceea ce priveste reglarea temperaturii apei, decat dusurile de tip mixer standard. Cu un dus de tip mixer cu termostat, daca cineva sau ceva incepe sa foloseasca apa rece in alta parte a casei, apa se va reduce in loc sa se infierbante si mai tare, ceea ce reprezinta o caracteristica foarte interesanta si, totodata, utila a acestui tip de dus.

expertcompany.ro

Dusurile digitale, pe de alta parte, reprezinta cea mai recenta inovatie in ceea ce priveste designul si tehnologia dusurilor. Acestea se gasesc atat sub forma dusurilor cu pompa sau fara pompa, electrice sau de tip mixer.

In cazul dusurilor digitale, apa vine dintr-o mica cutie de procesare, care amesteca apa calda cu cea rece, pana la obtinerea temperaturii optime din punct de vedere termic (ceea ce inseamna ca apa nu se va infierbanta brusc daca cineva va folosi apa rece la bucatarie, sa zicem).

Cutia de procesare poate fi ascunsa sau stocata la nivelul cabinei de dus cu apa curgand din capul de dus prin intermediul tevii care poate fi plasata pe perete sau in tavan. Acest lucru presupune si faptul ca nu este nevoie sa gaurim gresia sau faianta existenta.

Daca ne hotaram sa cumparam un dus digital cu tehnologie wireless sau Bluetooth, putem instala unitatea de control pana la 10 metri distanta, ceea ce inseamna ca putem porni dusul si incalzi apa inainte de a intra in cabina de dus sau putem regla inaltimea asa cum dorim. Unitatea de control a dusului digital ne permite, de asemenea, sa pre-programam temperatura apei astfel incat sa nu trebuiasca sa o reglam atunci cand suntem deja in dus.

Alte stiri actuale :

1. Cele mai luxoase barăci din lume
2. 5 modele impresionante de gresie – mozaic
3. 33 de ponturi de amenajare a spaţiilor mici
4. Cele mai comune 15 de greseli in amenajari pe care le fac americanii
5. Casa care se montează într-o singură zi
6. 10 bucatarii cu blaturi de lucru din otel inoxidabil

Article Source

Be Sociable, Share!

Author:

This author has published 301 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.