Interlink.ro

Dresaj fara efort al cainilor greu de stapanit

July 20, 2018 | Author: | Posted in Casa si gradina

Dresaj fara efort al cainilor greu de stapanit
Daca ai avut vreodata un caine, atunci sigur stii ca dresajul necesita foarte mult timp si efort, uneori si de cursuri speciale pentru a duce aceasta sarcina la bun sfarsit. Cainii, ca si oamenii, au caracter si un temperament foarte diferit, de la individ la individ. Unii se supun rapid comenzilor si, practic, inteleg tot ce le zici, pe cand altii pot sa-ti dea o durere de cap mai mare decat te-ai asteptat vreodata. Pentru cei din categoria a 2-a, exista un sir de metode mai eficiente de dresaj, care chiar functioneaza.

Ramai cu noi pentru a afla cum sa dresez eficient un patruped, ca acesta sa se supuna tuturor comenzilor tale.

Acum exista multe video-uri, cursuri, instrumente si chiar scoli de dresaj al cainilor – toate gata sa va ajute sa rezolvati aceasta problema. Din pacate, majoritatea acestor practici, desi eficiente si durabile, necesita foarte multa dedicare si consuma stapanului, adesea, mult prea mult timp si mai ales – nervi, pentru ca a dresa un caine nu este tocmai cea mai simpla sarcina posibila!

Ce alte metode de dresaj eficient al cainilor exista?

Secolul XXI este valoros datorita descoperirilor si tehnologiilor folosite. Astfel incat si in domeniul de dresaj al cainilor, au aparut instrumente eficiente si extrem de usor de folosit. Cea mai simpla si rapida metoda, cu care merita de inceput orice incerca de a dresa patrupedul iubit, atat dupa metricile de eficienta, cat si dupa cost, sunt zgarzile pentru dresaj. Acestea pot fi de diferite tipuri: electronice,vibratoare, zgarzi anti-latrat, zgarzi cu GPS, zgarzi de tip LED sua zgarzi speciale anti tragere.

arsis.ro

Pentru a dezvata cainele de obiceiuri proaste, folositi zgarda de dresaj pentru a trimite un impuls neplacut cainelui cand acesta face cate o nazbatie sau latra in continuu.

Foarte important este aspectul că impulsul nu este deloc dureros, dar destul de iritant ca sa opreasca cainele. Tipurile de raspuns se impart in 3 tipuri in functie de semnal: sonor, vibratie, electric. Primul produce un sunet de o frecventa receptionata doar de animale, al doilea produce discomfort si semnalul electric poate fi ajustat.

Un alt avantaj al folosirii zgarzilor de dresaj special este faptul ca patrupedul dvs. nu se poate deprinde cu aceasta zgarda, de aceea eficienta ei nu scade in timp, ci, dimpotriva, va ajuta mereu cand aveti nevoie sa tineti cainele sub control.

Puteti alege orice produs in dependenta de necesitatile dumneavoastra. Pe langa zgarzi, mai exista si o serie de alte dispozitive pentru un dresaj eficient, cum ar fi garduri electronice, cabine anti-latrat si o serie de gustari si recompense utile in dresaj.

Nu-I asa ca un caine dragut si dresat este prietenul necuvantator ideal? Devotati si ascultatori, cainii aduc multe momente fericite si placate in vietile stapanilor sai si fac, cu adevar, parte din familiile acestora.

Educatia cainelui este responsabilitatea stapanilor, iar o atitudine corecta si un dresaj sanatos, cu ajutorul unor instrumente aduce rezultate foarte placate si va asigura plimbari unice si momente inedited alaturi de cainele dvs.!

 

expertcompany.ro

Article Source

Be Sociable, Share!

Author:

This author has published 231 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.