Interlink.ro

Doriti implanturi dentare? Iata ce trebuie sa stiti

March 4, 2019 | Author: | Posted in Sanatate

Doriti implanturi dentare? Iata ce trebuie sa stitiIn ultimii ani, din ce in ce mai multe persoane care au o dantura dezastruoasa opteaza pentru implanturi dentare, asa ca vom discuta in cele ce urmeaza despre aceste detalii.

In primul rand este important de mentionat faptul ca implanturile dentare sunt inlocuitorii artificiali ai dintilor lipsa, care vor fi fixati in maxilar si care se vor comporta precum dintii naturali.

Inainte de a cauta informatii despre implant dentar pret Cluj, este important sa stiti ca daca optati pentru implanturi dentare si va ocupati de intretinerea acestora, implanturile va pot fi utile pentru tot restul vietii.

Cati dinti pot fi sustinuti de implanturi?

arsis.ro

Implanturile dentare pot fi utilizate pentru a inlocui unul sau mai multi dinti lipsa. Toate formele comune de inlocuire a dintilor, cum ar fi podurile sau protezele, pot fi sustinute de implanturi dentare. Daca lipseste doar un dinte natural, atunci un implant este, in mod normal, tot ce va fi necesar pentru a oferi un inlocuitor. Cu toate acestea, spatiile mai mari create de doi, trei sau mai multi dinti lipsiti nu au nevoie neaparat de un implant per dinte; numarul exact al implanturilor va depinde de calitatea si volumul ososului la fiecare loc de implant potential.

Pacientii care au obiceiul de a se incleia sau de a-si bruia (dinti) dintii pot fi expusi riscului de supraincarcare a implanturilor. Pentru majoritatea oamenilor, bruxismul apare in timpul somnului, motiv pentru care in general nu este constient de acesta. Danturile puternic uzate sau aplatizate, margini smaltuite si / sau fragmente regulate de dinti foarte umplut sunt cele mai frecvente semne clinice ale bruxismului.

Efectele bruxismului trebuie sa fie luate in considerare in timpul planificarii tratamentului si pot fi compensate prin plasarea implanturilor suplimentare, selectarea materialelor de reparatie adecvate si asigurarea unui dispozitiv de protectie a muscaturilor de noapte pentru a proteja noii dinti. Acest lucru va fi discutat in consultarea initiala si detaliat in planul de tratament.

Cat dureaza tratamentul?

De la caz la caz, in functie de complexitatea lucrarii, totul poate dura intre 6 saptamai si 6 luni. Este foarte importanta sanatatea dintilor, pentru ca daca acestia sunt defectuosi, atunci cu siguranta intreaga procedura dureaza mai mult timp.

Cine este potrivit pentru implanturile dentare?

Implanturile dentare sunt potrivite pentru toti adultii care au o stare de sanatate in general buna, insa care au o dantura defectuoasa. Este necesar sa mentionam faptul ca anumite vicii nesanatoase precum fumatul sau consumul de alcool, ca sa nu mai amintim consumul de droguri (care este mult mai periculos), pot afecta implanturile dentare.

Asadar, acestea sunt cateva dintre cele mai importante detalii pe care trebuie sa le cunoasteti inainte de a va interesa despre pretul implanturilor dentare. In ceea ce priveste acest aspect, cu siguranta oricat de multe informatii veti cauta pe internet, nu veti stii exact cat costa toata aceasta procedura.

Doar medicul dentist care va va vedea starea dintilor va putea sa va spuna cat de mult sau cat de putin va costa sa aveti o dantura perfecta.

expertcompany.ro

Article Source

Be Sociable, Share!

Author:

This author has published 259 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.