Interlink.ro

De unde iti poti cumpara un autoturism?

June 15, 2017 | Author: | Posted in Auto, Moto, Automobile

De unde iti poti cumpara un autoturism?
Acum mai bine de doua decenii, sa ai un autoturism personal era un lux, pentru ca nu oricine isi permitea sa isi cumpere o masina, insa se pare ca odata cu trecerea timpului, autoturismul a devenit o necesitate pentru fiecare dintre noi.

Cu siguranta, un autoturism este extrem de important pentru fiecare familie in parte, pentru ca il poti folosi in primul rand, atunci cand te duci dimineata la servici, pentru ca este mult mai comod sa te duci de acasa si pana la locul de munca avand masina personala, decat sa schimbi cateva autobuze de oras.

In al doilea rand, este foarte util sa ai un autoturism personal, pentru ca il poti folosi atunci cand te duci la cumparaturi, astfel ca nu te vei mai intoarce plin de bagaje asteptand un taxi, sau asteptand autobuzul in statie.

Un autoturism personal este extrem de important si pentru ca poti sa iesi oricand in oras, fie ca este afara soare sau ca ploua, ca este frig sau cald, pentru ca iti este mult mai comod sa te urci in masina si sa te duci unde ai nevoie, decat sa stai in statie si sa astepti urmatorul autobuz, sau sa mergi cu taxi.

arsis.ro

Asadar, acestea sunt doar cateva dintre motivele pentru care un autoturism este extrem de util pentru fiecare familie, si totodata sunt motivele pentru care fiecare adult care detine un permis de conducere, isi doreste un autoturism.

Tinand cont ca pe piata auto se gasesc o multime de producatori de autoturisme, cu siguranta si preferintele in ceea ce priveste autoturismele difera foarte mult, de la persoana la persoana, si de la caz la caz.

In cazul in care locuiesti intr-un oras aglomerat, cum ar fi Bucurestiul de exemplu, Cluj, Timisoara, Constanta sau orice alt oras mare din tara, atunci ar fi ideal sa iti alegi un autoturism mic, de exemplu un Opel Corsa, un Volkswagen Polo, un Smart de exemplu, sau orice alt autoturism de mici dimensiuni, pentru ca iti este si mult mai usor sa il parchezi, dar si pentru ca obtii un consum mic de carburant.

In cazul in care insa, esti un tanar sofer, pasionat de viteza si de masini puternice, atunci cu siguranta iti vei indrepta atentia spre autoturisme cu mai multi cai putere, insa cu siguranta preturile acestora vor fi foarte mari in comparatie cu preturile autoturismelor amintite anterior.

Ei bine, indiferent pentru ce tip de autoturism optezi, cu siguranta poti sa iti cumperi masina noua, direct de la reprezentanta, cu zero Km la bord, insa aceasta idee nu este una foarte buna, tinand cont de pretul mare al masinii.

Poti de exemplu sa cauti autoturisme si la casele de amanet, si desi pare ciudat, tot mai multe case de amanet, ofera servicii de amanet auto, iar masinile clientilor care nu isi achita datoriile, vor fi scoase la vanzare.

Ideea de a cumpara de la o astfel de societate un autoturism, pare una foarte buna, pentru ca in mod evident acesta va avea un pret mai mic decat este pretul pietei, iar masina a fost foarte bine evaluata inainte de a fi amanetata.

Article Source

Be Sociable, Share!

Author:

This author has published 199 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.