Interlink.ro

De ce sunt atractive piscinele din otel?

March 12, 2019 | Author: | Posted in Casa si gradina

De ce sunt atractive piscinele din otel?O piscina in curte este ceva de vis pentru toti cei care isi doresc sa se racoreasca pe timpul verii, si care nu au timpul necesar pentru a merge la strand. Exista diferite tipuri de piscine in clipa de fata, dar cele mai cautate sunt cele din otel inoxidabil.

In ultimii ani, persoanele care isi doresc o piscina in propria curte, isi indreapta din ce in ce mai des atentia spre piscine din otel, pentru ca acestea sunt piscine ieftine, si care vin cu o serie importanta de avantaje, despre care vom discuta in cele ce urmeaza.

Piscina vine intr-o singura bucata

Exista o serie de avantaje in utilizarea otelului inoxidabil ca baza de piscina in locul betonului. Ca multe dintre piscinele pe care le furnizeaza firmele de speicalitate, unul dintre cele mai mari avantaje pentru utilizatorul final este acela ca piscina din otel vine gata facuta dintr-o singura bucata, permitandu-i sa fie instalata in intervalul minim de timp. Cojocul bazinului este taiat cu laser la comanda clientului si acolo unde accesibilitatea corespunzatoare poate fi coborat pur si simplu in gaura excavata.

arsis.ro

Acest lucru nu este doar minunat pentru cei care sunt nerabdatori, dar si pentru locurile publice unde munca trebuie facuta cat mai rapid si mai discret posibil.

Intretinere scazuta

Datorita naturii durabile a otelului inoxidabil, putina intretinere doar este necesara pentru a va mentine piscina in cautarea perfecta. Este durabil impotriva timpului, a daunelor fizice si a daunelor cauzate de razele UV, ceea ce inseamna ca are nevoie de mai putina curatare chimica decat alte bazine. Nu se va dezlipi, nu va fisura sau nu va decolora.

expertcompany.ro

Igienic

Otelul inoxidabil a fost folosit de mult timp pentru utilizari chirurgicale si terapeutice, datorita faptului ca este in mod inerent igienic. Acest lucru il face perfect pentru piscinele de terapie si alte facilitati, dar si pentru piscinele din curte.

Piscinele din otel sunt mult mai usoare decat cele din beton

Piscinele din otel inoxidabil sunt de pana la trei ori mai usoare decat piscinele de dimensiuni comparabile din beton. Datorita greutatii lor mult mai usoare, ele sunt potrivite pentru toate tipurile de aplicatii, deasupra si sub pamant. Ele pot fi chiar montate la primul etaj al unei cladiri – o piscina de beton cu siguranta nu ar putea fi insa instalata insa in acelasi loc.

Sunt puternice

Piscinele din otel inoxidabil sunt taiate cu laser si apoi sudate in sectiuni din otel, permitand o constructie extrem de durabila. Ele sunt mult mai rezistente la daunele si activitatile seismice decat orice alt tip de piscina in pamant si pot oferi rezistenta ridicata chiar si la temperaturi extreme. Piscinele din otel inoxidabil nu permit scurgerea apei.

Piscinele din otel vin in diferite dimensiuni

La cererea clientilor, producatorii pot sa le ofere acestora piscine din otel inoxidabil de diferite dimensiuni si in diferite forme, astfel incat in fiecare curte sa existe piscina ideala.

Asadar, acestea sunt cateva dintre cele mai importante avantaje pe care le au piscinele care sunt construite din otel inoxidabil. Tinand cont de toate aceste detalii, putem spune ca piscinele construite din acest material, sunt cele mai indicate pentru toti cei care isi doresc piscine ieftine dar care sa aiba o durata de viata indelungata.

Article Source

Be Sociable, Share!

Author:

This author has published 259 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.