Interlink.ro

De ce sa alegem ii de la Iiana?

May 23, 2019 | Author: | Posted in Moda

De ce sa alegem ii de la Iiana?
In momentul in care discutam despre ia nationala, discutam despre piesa de vestimentatie traditionala a romanilor, piesa de vestimentatie reprezentativa a costumului popular romanesc.

Discutam despre ia nationala, o camasa cu maneci largi si cu motive traditionale, care vine in culori naturale si care difera de la o regiune geografica a tarii la alta. Cu siguranta fiecare regiune considera ca ia din zona sa este mai frumoasa, insa noi nu putem spune decat ca toate iile sunt incredibile.

Marii creatori de moda au inclus ia nationala in colectiile lor, iar multe nume cunoscute de la Hollywood printre care si Gwyneth Paltrow, Katie Holmes, Nicole Kidman, Rosie Huntington-Whiteley, Halle Berry, Kristen Dunst, Jenifer Garner, sau nume importante din industria muzicii precum Adele sau Demi Lovato au purtat aceasta piesa vestimentara.

Chiar si cel mai important nume feminin din istoria sportului romanesc, Nadia Comaneci despre care se spune ca este “Zeita de la Montreal” a purtat cu mandrie aceasta piesa vestimentara specifica costumului popular romanesc.

arsis.ro

Ei bine, Iiana este locul in care doamnele si domnisoarele gasesc o multime de modele de ii traditionale romanesti, care prin esenta lor moderna, atrag o multime de femei.

Aici, puteti descoperi ii nationale romanesti a caror calitate si a caror cusaturi se remarca usor in momentul in care piesele vestimentare sunt intoarse pe dos.

Indreptandu-va atentia spre iile nationale romanesti de la Iiana, puteti descoperi rochii brodate manual care au o vechime de peste 100 de ani, si care au fost atent alese in urma mai multor peripluri prin satele din tara. Daca iubiti traditia romaneasca si doriti o piesa de vestimentatie specifica traditiei tarii noastre, la Iiana gasiti piese vestimentare cu motive brodate care nu mai pot fi in clipa de fata reproduse.

expertcompany.ro

In plus, aici gasiti ii nationale romanesti care contin firul metalic auriu inserat in lucratura, care de cateva decade nu se mai foloseste, si care pe vremuri era adus tocmai din Franta. Acest lucru inseamna ca alegand o ie nationala de la Iiana, nu doar ca va alegeti cu o piesa de vestimentatie, ci continuati traditia, investiti in cultura, iar aceasta cultura poate fi readusa la viata de fiecare data cand purtati ia nationala.

Asadar, pentru a oferi cateva raspunsuri foarte scurte pentru intrebarea din titlul articolului, putem spune ca este indicat sa alegeti o ie nationala de la Iiana pentru ca in primul rand, duceti traditia mai departe purtand piesa de vestimentatie specifica costumului popular romanesc.

Apoi, un alt motiv pentru a purta o asemenea piesa vestimentara, este acela ca ia este purtata cu mandrie de vedete internationale, si chiar de catre Nadia Comaneci.

Apoi, de ce sa nu recunoastem, ia nationala este o piesa de vestimentatie ce poate fi purtata in zile de sarbatoare, dar si in viata de zi cu zi.

Deci, exista o multime de motive pentru a alege o astfel de piesa vestimentara de la Iiana, si cu siguranta nu veti regreta daca veti alege o ie, mai ales daca aceasta este din regiunea in care locuiti.

Article Source

Be Sociable, Share!

Author:

This author has published 266 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.