Interlink.ro

De ce ai nevoie pentru automatizari de porti culisante?

May 29, 2015 | Author: | Posted in Diverse

De ce ai nevoie pentru automatizari de porti culisante?Automatizarea portilor este un mod foarte popular de a castiga confort si siguranta pentru rezidente si spatii comerciale. Pentru case portile automatizate sunt cel mai simplu mod de a intra si a iesi din curte rapid, si in siguranta.

Mereu cautam solutii pentru a ne face viata mai usoara, pentru a ne face viata mai confortabila si, cel mai important, pentru a castiga timp. 10 minute in fiecare zi petrecand deschizand si inchizand porti, inseamna 70 de minute intr-o saptamana si putin peste 3650 de minute intr-un an, adica aproape 61 de ore, sau doua zile jumate, doar deschizand si inchizand porti.

De ce sa nu folosesti aceste 61 de ore pentru altceva, pentru ceva placut tie, de ce sa nu folosesti un kit de automatizare pentru porti?

Portile culisante, pentru ca de ele vom vorbi mai departe, sunt varianta “dintr-o bucata”, a portilor, un model popular pentru economia de spatiu ce o ofera, aceste porti culisante se deschid pe lateral, pe langa gard, fara sa aiba nevoie de spatii mai mari de desfasurare.

arsis.ro

Un dezavantaj pentru portile culisante ar fi greutatea acestora, dar acest dezavantaj dispare usor odata ce instalezi un kit de automatizari pentru porti culisante, precum cele disponibile la Ordis.ro.

Pentru automatizarea unei porti culisante ai nevoie de mai multe elemente, iar un kit astfel de set, precum setul pentru porti culisante TAU T-ONE TAUKIT5 contine un motor culisant cu unitate si receptor, 2 telecomenzi TAU pentru a deschide si inchide poarta culisanta, o pereche de fotocelule, o lampa de semnalizare si o antena TAU.

Capacitatea motorului din acest set este de 500 de kilograme, deci functioneaza pentru porti cu o greutate maxima de 500 de kilograme. Exista de asemenea seturi si cu o capacitate mai mare.

expertcompany.ro

Practic, ca sa automatizezi o poarta culisanta ai nevoie de un motor, acesta este baza, cu ajutorul motorului poarta se automatizeaza propriu zis, dar pe langa el, mai ai nevoie de cateva accesorii. Varianta cea mai simpla e sa cumperi un set complet – vezi modele disponibile la Ordis.ro.

Article Source

Be Sociable, Share!

Author:

This author has published 238 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.