Interlink.ro

De ce ai nevoie de Afiliate fix?

January 17, 2019 | Author: | Posted in Seo
expertcompany.ro

De ce ai nevoie de Afiliate fix?Anul acesta am ales sa cumpar unelte seo ieftine. Am abonament constant pe viata chiar daca preturile se maresc mereu pe masura ce locurile se ocupa. Unul din programele la care am acces este Afilitate fix despre care vom discuta azi.

Daca sunteti nou la CPA, este doar o alta modalitate de a genera bani din trafic. Principala diferenta dintre CPA si alte retele publicitare, cum ar fi Adsense, este ca accentul principal al publicitatii este acela de a face cititorul / vizitatorul sa faca o actiune. Actiunea poate fi la fel de simpla ca si completarea unui formular de e-mail sau descarcarea unui fisier / software, la unele lucruri mari, cum ar fi cheltuirea a 100 $ pe un produs cu un card de credit sau ceva legat de vanzari.

Un exemplu foarte clar de promovare a ofertelor CPA cu trafic platit este acest studiu de caz Teespring. Traficul a provenit din anunturile Facebook, iar obiectivul CPA a fost acela de a ii face pe useri sa cumpere un tricou.

Un alt exemplu a fost acest articol recent pe care l-am postat in cazul in care unul dintre site-urile mele clasificate a generat potential peste $ 10k pe luna, cu o oferta simpla de trimitere prin e-mail. Spun potential, pentru ca nu a stat mai mult de cateva zile, dar potentialul este acolo.

arsis.ro

De fapt, toate retelele de publicitate functioneaza pe baza CPA, chiar si atunci cand spun ca platesc pe baza CPC sau CPM. Este modalitatea logica de a face acest lucru, deoarece agentii de publicitate doresc rezultate. Numeroase retele insa lucreaza doar la un CPC mediu sau CPM care le ajuta sa faca mai multi bani si va ajuta sa obtineti o idee despre cat de mult puteti castiga pentru fiecare mii de vizitatori / clicuri.

Deci, daca nu trebuia dureze saptamani sau luni pentru a pregati site-uri web pentru a se clasifica pe Google si alte motoare de cautare? Ce ar fi daca as putea cumpara trafic foarte ieftin din retele diferite si sa-lvalorific imediat din prima zi?

Blogurile SEO si forumurile sunt peste tot (desi calitatea a 95% din ele este slaba). Dar exista doar cateva bloguri care vorbesc despre CPA si despre monetizarile platite de trafic si cele mai multe dintre ele sunt depasite. Asa am descoperit forumul AffiliateFix Marketing.

Forumul AffiliateFix

Affiliatefix este un forum de marketing axat pe diferite surse de trafic si monetizare. Affiliatefix are sectiuni despre metodele de trafic gratuit, metodele de trafic platite, instrumentele, resursele si studiile de caz. In general, este un forum foarte complet daca doriti sa va intensificati afacerea online.

Exista un sub-forum premium in AffiliateFix care m-a ajutat  sa accelerez procesul de invatare si sa obtin niste instrumente suplimentare care merita cateva sute de dolari pentru a obtine succesul online mai repede decat oricand. Acest sub-forum este numit Dojo (aveti nevoie de un cont gratuit la AffiliateFix pentru a va alatura Dojo). Dojo-ul este de obicei la un pret de 250 USD si este o plata ONE TIME.

Dupa cum puteti vedea, exista cateva ghiduri in interiorul sau si multe studii de caz interesante care va pot ajuta sa incepeti sa castigati mai multi bani intr-o chestiune de zile / saptamani.

  1. Studii de caz complete

Daca credeti ca veti gasi studii de caz reale cu capturi de ecran, cuvinte cheie si oferte in forumuri, cum ar fi Forumul Warrior, trebuie sa mergeti la medic pentru o verificare reala. Sincer, este destul de evident de ce cei mai multi oameni care au succes online nu isi vor publica strategiile si nu le vor expune altor mii de comercianti. Pentru ca nu doresc sa sporeasca concurenta.

Fie  cumperi un curs sau o carte electronica de la ei pentru a obtine mai multe informatii, sau devii prieten si intri in retea cu ei pentru a obtine date si pentru a iti imbunatati succesul. In timp ce majoritatea afiliatilor nu isi vor impartasi informatiile in mod public, multi oameni impartasesc ghiduri si studii de caz in cadrul Dojo, deoarece ii ajuta sa intalneasca oameni seriosi care fac acelasi lucru. Doar  ca trebuie sa platiti pentru a intra in Dojo, inseamna deja ca veti elimina 90% dintre persoanele care vor sa copieze sau sa fure metodele sau toti incepatorii care doresc doar sa cunoasca metodele gratuite de a face bani online.

In schimb, Dojo filtreaza acesti oameni si veti vorbi cu afiliatii concentrati care doresc sa castige bani, iar multi dintre ei lucreaza cu norma intreaga in acest sens. Ei nu se tem sa mai impartaseasca mai multe informatii despre metodele lor atunci cand stiu ca vor ajuta intr-adevar pe cineva si probabil isi vor face cativa prieteni valorosi sa invete din acelasi timp.

Article Source

Be Sociable, Share!

Author:

This author has published 249 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.