Interlink.ro

Cum se alege o poseta?

November 1, 2017 | Author: | Posted in Clothing & Fashion
expertcompany.ro

Se spune ca fiecare persoana are o pasiune sau ca ii place sa colectioneze anumite obiecte, iar in ceea ce le priveste pe femei, acestea de regula prefera sa colectioneze diferite accesorii.

Unele femei aleg sa isi cumpere si sa colectioneze bijuterii, in timp ce alte femei aleg sa cumpere si sa colectioneze de exemplu genti piele, sau orice alt tip de genti.

Ei bine, alegerea unei genti pentru femei, cu siguranta nu este atata de simpla precum pare aparent, pentru ca o femeie care isi cumpara o geanta, trebuie sa tina cont de mai multe criterii foarte importante.

arsis.ro

In primul rand, atunci cand doamnele sau domnisoarele isi cumpara o geanta, trebuie sa tina cont de forma gentii. Forma gentii este extrem de importanta, pentru ca aceasta trebuie sa se potriveasca perfect cu forma corpului fiecarei femei, dar si cu stilul vestimentar al acestora.

Este multe mult mai important sa porti o geanta care se potriveste corpului tau, decat sa alegi o geanta de la un brand de top, dar care sa iti fie total nepotrivita. Nu tot ceea ce este la moda se potriveste, asa ca si in materie de posete, ar fi bine sa alegi o geanta care ti se potriveste tie, nu o geanta de la un brand de top, doar pentru ca aceasta este o geanta de firma.

Daca esti o femeie slaba si inalta, atunci cu siguranta o geanta din piele cu forme rotunjite ti se potriveste. In cazul in care esti mai mica de statura, atunci cu siguranta nu trebuie sa iti indreptia atentia spre genti care sa atarne pe langa corp.

Un alt aspect foarte important pe care trebuie sa il ai in vedere, este acela ca materialul dar si culoarea gentii conteaza foarte mult. In situatia in care o geanta se asorteaza perfect cu imbracamintea, este evident faptul ca vei oferi o imagine foarte placuta.

In situatia in care insa, nici nu alegi forma potrivita a gentii, iar aceasta nici nu se asorteaza cu articolele vestimentare cu care esti imbracata, atunci cu siguranta alegerea ta nu este una inspirata.

Referitor la materialul din care poti sa iti alegi o geanta, cel mai bine ar fi sa iti indrepti atentia spre una din piele naturala, sau chiar si spre o geanta din piele intoarsa, iar culoarea o vei alege in functie de preferinte, dar si de tinuta ta din viata de zi cu zi.

Deasemenea, un alt criteriu foarte important care conteaza, este reprezentat de gradul de confort pe care ti-l ofera geanta.

Atunci cand iti cumperi o geanta, trebuie ca aceasta sa fie cat mai confortabila, mai ales daca stai sa tii cont de faptul ca in geanta vei avea de transportat mai multe obiecte personale precum telefonul, produsele cosmetice, acte chiar, plus o multime de alte obiecte.

Chiar si siguranta pe care ti-o ofera geanta este un criteriu important in alegerea unui asemenea accesoriu.

Asadar, dupa cum se poate observa din acest articol, nu este atat de simplu precum pare, pentru o femeie sa isi aleaga o geanta.

Article Source

Be Sociable, Share!

Author:

This author has published 22 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.