Interlink.ro

Cum scăpăm de celulită?

June 29, 2015 | Author: | Posted in Diete si Cure de Slabire, Moda si Frumusete, Sanatate

Cum scăpăm de celulită?
Acum că vine vara, noi femeile suntem extrem de atente la corpul nostru.  Deja am început să mâncăm mai sănătos, să trecem mai des pe la sală, puţin şi pe la solar, că doar nu vrem să mergem albe ca brănza la piscină, şi parcă nu e suficient.

Celulita e singura problemă care încă ne mai preocupă şi căutăm peste tot soluţii pentru a scăpa de ea. Una dintre ele poate fi uleiul de masaj Weleda anticelulitic.

Cu toate ştim că un masaj cu un ulei anticelulitic nu ne poate scăpa de celulită. Combinaţia dintre un stil de viaţă sănătos, mişcare şi tratamente alternative ne poate scăpa de celulită. Pentru asta e nevoie de multă motivaţie şi rigurozitate.

Este important ca atunci când ne propunem să ne schimbăm stilul de viaţă, să fim consecvente. Un efort depus pe o perioadă de timp scurtă nu ne va aduce îmbunătăţiri vizibie şi de care să fim mulţumite.

arsis.ro

Aşadar, ce ar trebui să facem să scăpăm de celulită:

– Atenţie la hainele prea strâmte. Celulita se formează datorită tensiunii de la nivelul gambelor şi coapselor.
Schimbă stilul de viaţă. O alimentaţie bazată în principal pe fructe şi legume reprezintă un plus în combaterea celulitei.

– Ai grijă la sare. Nu o elimina deorece şi acesta este extrem de benefică pentru corp, însă o poţi înlocui cu sarea de mare sau sarea de salină.

– Fă exerciţii. Nu este nevoie să mergi la sală să depui efort, dar cu câteva exerciţii specifice în fiecare zi vei observa diferenţe.

– Bea multă apă. Cei doi litri de apă te vor ajuta să elimini toxinele, vor îmbunăţăţi circulaţia sanguină şi îmbunătăţesc drenajul limfatic.

– Ceai verde. Cu un conţinut bogat de antioxidanţi, ceiul vede accelerează metabolismul şi ajută la eliminarea toxinelor.

– Scrub cu cafea. Este o alternativă homemade care îţi va lăsa pilea fină.

– Masaje cu uleiuri sau creme anticelulitice. Chiar dacă respecţi sfaturile menţionate mai sus, nu trebuie să treci cu vederea produsele concepute special pentru celulită. Uleiurile de masaj de la Weleda cu o formulă activă sunt concepute în aşa fel încât subsanţele nutritive din compoziţie să fie absorbite de piele.

Fii constantă cu tratamentele, nu face pauză de la mişcare şi mânâncă cât mai sănătos. Respectând aceste sfaturi, în câteva săptămâni vei observa schimbări majore şi nu vei mai fi nevoită să vă facii griji când i ieşi la plajă.

expertcompany.ro

Article Source

Be Sociable, Share!

Author:

This author has published 301 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Additional Articles From ‘Diete si Cure de Slabire’