Interlink.ro

Cum sa te imbraci pentru un cocktail? Iata cateva sfaturi utile

March 16, 2022 | Author: | Posted in Moda

https://www.cainerau.ro/cum-sa-te-imbraci-pentru-un-cocktail-iata-cateva-sfaturi-utile/Cocktail-ul este un eveniment sau o adunare sociala care poate fi de la foarte sofisticat la ceva informal. Aici intentionam sa va explicam cum sa va imbracati pentru un cocktail ,daca sunteti femeie.

Un cocktail este un eveniment social care necesita un protocol specific, dar exista la fel de multe tipuri de intalniri sociale, deoarece exista modalitati de a te imbraca pentru un cocktail, desi toate au o regula in comun: desi trebuie sa mergi mai putin aranjat decat daca ar fi un eveniment de eticheta, trebuie sa te  aranjezi mai mult decat pentru o intalnire sau un angajament de natura mai informala.

Ce este o rochie de cocktail?

Rochiile de cocktail, in general sunt rochii elegante, scurte, dar intotdeauna scurte pana la genunchi. Da, exista o serie de probleme pe care trebuie sa le evitam daca vrem sa purtam o rochie de cocktail pentru femei care este eleganta, cum ar fi, de exemplu, cele cu sclipici, transparente excesiv, decolteuri pronuntate, o rochie prea scurta sau paiete.

arsis.ro

O rochie de cocktail poate fi neteda, dar poate avea si imprimeuri, iar in ceea ce priveste formele si culorile, trebuie sa o alegi pe cea care te  favorizeaza cel mai mult, tinand cont intotdeauna ca nu ar trebui sa fie o rochie lunga de gala, nici una prea informala.

Cum sa te imbraci pentru un cocktail?

Nu trebuie neaparat sa purtam o rochie de cocktail, dar putem alege, pentru tinuta noastra, costume scurte din doua piese, bluze si pantaloni sau bluze si fuste elegante . Iata aici rochie de dama casual.

Daca cocktailul este dimineata, cel mai potrivit lucru este sa purtati o rochie usoaracu imprimeuri moi si culori pastelate, nuduri sau pastel.Daca cocktailul are loc dupa-amiaza, va fi cel mai potrivit sa purtati o rochie intr-un singur ton, spre deosebire de optiunile de cocktail de dimineata. .

In functie de perioada cocktail-ului sau de perioada din an, poti combina rochia cu o jacheta sau un sal sau o geaca eleganta, care este  in acelasi ton sau un ton  care sa se potriveasca cu accesoriile.

Daca celebrarea cocktail-ului are loc seara, ne putem permite mai multe, cum ar fi purtarea unor rochii mai indraznete, tinand cont de faptul ca negrul este intotdeauna un pariu sigur si castigat. O rochie neagra, indiferent de croiala, va fi excelenta cu accesorii mai izbitoare care o fac unica, chiar daca rochia este simpla.

Ce nu ar trebui sa lipseasca: accesorii pentru rochia de cocktail?

O rochie eleganta si frumoasa in sine, va avea un plus de eleganta cu accesoriile potrivite: pantofi, genti, accesorii par, cercei , coliere etc .

Cei mai potriviti pantofi pentru a completa o rochie de cocktail vor fi pantofii de inaltime medie, indiferent daca sunt inchisi, sanda sau pantofi deschisi. Un pantof care nu da gres niciodata este cel al modelelor clasice cu jumatate de toc, deoarece acest tip de pantofi sunt foarte confortabili pentru oricine.

expertcompany.ro

Article Source

Be Sociable, Share!

Author:

This author has published 301 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.