Interlink.ro

Cum sa faci SEO off-page pentru campania SEO?

September 30, 2021 | Author: | Posted in Seo, Web Design

Cum sa faci SEO off-page pentru campania SEO

Asa cum stii, importanta optimizarii SEO off-page este majora pentru succesul unui site web. De aceea, fiecare proprietar de site trebuie sa se gandeasca la strategia de cuvinte cheie pentru site-uri cu scopul de a-i aduce rezultatele exceptionale de care are nevoie si de a-si dezvolta afacerea.

Construirea de legaturi

Cea mai populara tehnica de SEO off-page este backlink-ul, care are ca scop generarea de legaturi naturale catre pagina ta.

Obtinerea de site-uri web de incredere pentru a te conecta la site. are doua avantaje principale: conducerea traficului catre site-ul tau si ajutarea la determinarea rangului tau. Link-urile de pe site-uri de renume sunt extrem de benefice pentru site-ul tau.

arsis.ro

Aceste beneficii apar deoarece link-urile sunt principala modalitate de navigare pe internet. Linkurile imbunatatesc experienta utilizatorilor. Cu ajutorul linkurilor, utilizatorii tai pot naviga cu usurinta la alte informatii pe care le considera relevante.

Dar cum ii convingi pe altii sa intre in legatura cu tine?

  • Creeaza continut de calitate.

Crearea de postari de blog de inalta calitate, infografii, videoclipuri si multe altele sunt moduri excelente de a atrage clickuri si linkuri naturale catre site-ul tau. Practic, daca este interesant, vor veni.

  • Intinde mana.

Contactarea jurnalistilor si bloggerilor ca surse posibile pentru scrierea lor sau solicitarea acestora sa gazduiasca ceva ce ai creat, iti ofera oportunitati viitoare de a castiga linkuri catre site-ul tau web.

  • Distribuie pe retelele sociale.

Promovarea continutului tau pe retelele de socializare te poate ajuta sa castigi enorm. Posteaza continut adecvat, cum ar fi infografii, postari de blog si multe altele, pe canalele de socializare. Optimizeaza-ti postarile si pentru a fi descoperite, cum ar fi folosind hashtaguri pe Facebook sau Instagram.

Unele link-uri au mai multa greutate decat altele. De exemplu, legaturile de la influenceri din comunitatea publicului tau au mult mai multa autoritate decat legaturile de pe site-urile de spam.

Aceste linkuri de inalta calitate ii vor spune lui Google ca ai castigat recunoasterea – ca site-ul tau isi cunoaste materialul – si Google te va clasa mai sus.

Cand implementezi strategia ta SEO off-page, nu stii doar cum sa creezi legaturi, intelegi de ce le creezi. Le construiesti astfel incat sa poti avea o prezenta mai semnificativa si sa ajungi la oamenii pe care crezi ca serviciile si produsele tale i-ar putea ajuta.

Ce legatura are continutul cu SEO off-page

S-ar putea sa ai cele mai bune tehnici off-page din lume, dar acestea nu vor insemna nimic daca nu ai continut de calitate. Continutul este ceea ce tine utilizatorii pe pagina si, daca nu este valoros pentru publicul tau, acestia nu vor ramane.

Cu suficiente link-uri, s-ar putea sa generezi mult trafic, dar acel trafic nu se va transforma niciodata in conversii daca nu este nimic demn de vazut pe pagina ta. Continutul tau este locul in care iti convingi publicul ca ai toate raspunsurile!

Deci, o parte esentiala a oricarei strategii SEO off-page este de a avea un continut bun si o strategie buna de cuvinte cheie pentru a ajuta la prinderea utilizatorilor atunci cand aterizeaza pe pagina ta.

Article Source

Be Sociable, Share!

Author:

This author has published 301 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.